Enervent LTR-2

LTR-2 on pieni vaakamallinen ilmanvaihtolaite pyörivällä lämmönsiirtimellä. Laitteen ilmavirta on +75/-70 l/s (125 Pa). Tämä laite voidaan asentaa ullakolle, jolloin säästetään pienen asunnon sisätiloja muille toiminnoille. Jos LTR-2-laitteen varustaa lisäeristyksellä, sen voi huoletta asentaa myös kylmälle ullakolle. Laite valmistetaan sinkitystä pellistä.

LTR-2 on varustettu energiataloudellisilla tasavirtapuhaltimilla ja F4/5-tason tasosuodattimilla. Laitteeseen saa myös F7-luokan kasettisuodattimen. LTR-2 on tarjolla sekä sähköisellä jälkilämmityksellä että ilman. Vakiona sähköisen jälkilämmityksen teho on 400 W, vaihtoehtoisesti on saatavana 800 W:n jälkilämmitys. LTR-2 valmistetaan sekä ECC- että EDA-ohjauksella.

0.00 €

Enervent

http://www.enervent.fi/

Ensto Enervent on porvoolainen ilmanvaihtoon ja lämmön talteenottoon keskittynyt, viime vuosina voimakkaasti kasvanut yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi ilmanvaihtolaitteita energian talteenotolla koteihin ja muihin kiinteistöihin. Yritys työllistää lähes 90 henkilöä, liikevaihto oli 16,1 miljoonaa euroa vuonna 2011. Enervent-ilmanvaihtolaitteet ovat osa Ensto Hybriditaloratkaisua. Hybriditalo on Enston talotekniikkakokonaisuus energiatehokkaaseen rakentamiseen ja remontointiin. Se sisältää ilmanvaihdon, lämmityksen, energiankulutuksen seurannan, kodinohjausjärjestelmän, yleisvalaistuksen, sähkökeskukset ja sähköauton latauksen. www.hybriditalo.fi