GARDENA YMPYRÄSADETIN VARIO

GARDENA YMPYRÄSADETIN VARIO

GARDENA Comfort Vario -ympyräsadetin kastelee pihasi tasaisesti. 

Ympyräsadettimen enimmäiskasteluala on 225 m² ja enimmäiskantama 8,5 m. 

Sadettimessa on 7-portainen sadetussektorin säätö 45° välein alueella 90°-360°. 

Voit säätää sadettimen pihasi mukaan. 

Erityinen kääntöturbiini takaa tasaisen kastelun, ja suihkun suuntaa voidaan säätää tarkasti. Erittäin laajojen alueiden kastelua varten useita sadettimia voidaan liittää yhteen. 

Tässä tapauksessa päätytulpan tilalle vaihdetaan GARDENA-hanaliitin (tuotenumero 901) tai GARDENA Profi Maxi-Flow -järjestelmän hanaliitin (tuotenumero 2801). 

Ympyräsadetin on kiinnitetty tukevaan muovijalustaan. 

Sen asentaminen nurmikolle on vaivatonta. Tiheä ja irrotettava suodatin on helpottaa puhdistamista. Pihan helppoon kasteluun

29.95 €

GARDENA

http://www.gardena.com

Ulmista, Saksasta lähtöisin olevalla GARDENAlla on täydellinen valikoima kaikkea, mitä puutarhassa tarvitaan: kastelujärjestelmiä, pumppuja, nurmikonhoitotuotteita, puiden ja pensaiden hoitotuotteita, puutarhavälineitä ja maanmuokkaustyökaluja. GARDENA on tällä hetkellä johtava korkealaatuisten puutarhavälineiden tuotemerkki Euroopassa, ja se on edustettuna yli 80 maassa eri puolilla maailmaa. GARDENA on tunteella mukana asiakkaidensa elämässä, johon puutarha kuuluu luonnollisena osana niin hyvinvoinnin, virkistäytymisen kuin hauskanpidonkin paikkana.