Gebwell Qi maalämpöpumput

Omakotitaloille suunniteltu moduulimittainen uusi Qi maalämpöpumppu on hiljainen, energiatehokas ja laadukas Suomessa valmistettu maalämpöpumppu. Qi maalämpöpumppu on hiljainen koteloidun koneikkoratkaisun, joustoletkujen ja laadukkaiden komponenttien ansiosta. Qi maalämpöpumpun komponentit on valittu energiatehokkuuden ja hiljaisuuden ehdoilla.

Suuren käyttövesikapasiteetin tarvitseviin kohteisiin voidaan kytkeä käyttövedelle lisävaraaja, joka varmistaa käyttöveden riittävyyden esimerkiksi poreammeelle. Qi maalämpöpumpussa on IV-piirin patterille ohituskytkentä, jonka avulla saadaan IV-patterille jatkuva virtaama, myös maalämpöpumpun käyttöveden tuottojaksolla.

Qi maalämpöpumpun koneikko on helppo irrottaa, esimerkiksi haalauksen tai kuljetuksen ajaksi. Maapiirin putkikytkennät saadaan oikea-, ja vasenkätisiksi.

0.00 €

Gebwell

htp://www.gebwell.fi

Ympäristöystävällisiin lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin erikoistunut Gebwell Oy on perustettu vuonna 2005 ja työllistää tällä hetkellä 100 henkilöä. Laajaan tuotevalikoimaan kuuluu maalämpöpumput, energiavaraajat ja kaukolämmönjakokeskukset kaikenkokoisiin uudis- ja saneerauskohteisiin. Kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Leppävirralla. Gebwell Oy:llä on lisäksi käytössä usean porausvaunun porauskalusto, jolla porataan maalämmön lähteenä toimivia lämpökaivoja sekä talousvesikaivoja kaikkialle Suomeen. Yrityksen avainhenkilöillä on vuosikymmenten kokemus suomalaisesta lämmitysalasta. Gebwell Oy:n pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Leppävirralla. Lisäksi yrityksellä on myyntikonttorit Oulussa, Leppävirralla, Tampereella ja Vantaalla sekä poraustukikohdat Leppävirralla ja Tuusulassa.