Growhouse Classic 4,4 m² puukasvihuone 3 mm karkaistu lasi

Kokeneet puutarhurit tietävät, että säänkestävästä jättituijasta (Thuja plicata) valmistettu kasvihuone on hyvä valinta puutarhaa ja kasveja ajatellen.

Jättituijaa on jo pitkään käytetty tukirakenteisiin vaativissa sääolosuhteissa ja puutarhateollisuudessa sen pitkäikäisyyden (puussa on luontaista kyllästysainetta), tukevuuden, ja jäntevyyden ansiosta. Kaikki Classicissa käytetty puu on FSC-sertifioiduista, kestävän kehityksen metsistä.

Jättituijasta tehdyt kasvihuoneet pitävät paremmin lämpöä kylminä kausina ja ovat viileämpiä kuumina kesäkuukausina, ja sen ansiosta luovat tasaisemmat kasvuolosuhteet. Puukasvihuoneen muita etuja alumiiniseen verrattuna ovat esim. helppous kiinnittää pysyviä tai tilapäisiä kasvitukia, koukkuja, varjostuskankaita, kuplamuovia eristeeksi ja muita virityksiä kasvien tarpeisiin. Lisäksi puun tuoksulla on ehkäisevä vaikutus tuholaisiin ja puiset öljypitoiset rakenteet osaltaan vähentävät kasvitautien vaaraa.

Ajan mittaan puun pinta patinoituu hopean harmaaksi sulautuen kauniisti puutarhan ympäristöön. Jos haluaa säilyttää puun alkuperäisen värin on pinta käsiteltävä aika ajoin.

Classicin hintaan sisältyy lappeen mittaiset 3 mm karkaistut lasit, kaksi kattoluukkua, kaksi sivuluukkua, liukuovi ja räystäskourut. Räystäskourut ja liukukisko ovat vihreäksi pulverimaalattua alumiinia, joten ne kestävät pitkään ja ovi liukuu kevyesti.

  • liitosten pysyvyys 
  • pysyvä muoto ja lähes kutistumaton (vrt kotimaiset puulajit) 
  • pintakäsittely helppoa 
  • hyvin lahonkestävä, käsittelemätön puu patinoituu hopeanharmaaksi
  • tuoksu karkottaa tuholaisia
     

2190.00 €