Halltex Simeoni

Ovet saatavina maalattuna, tiikki- tai mäntyviilutettuna. Saranoidun, perinteisen autotallinoven tiivistys- ja eristysratkaisu on ylivertainen nosto- ja kippioviin verrattuna. Kynnyksen kanssa asennettuna autotallinovella saavutetaan normaalilta ulko-ovelta vaadittava lämmöneristävyys.

  • Vakiokoko 2500×2100 mm
  • Erikoiskoot max. 2500×2300 mm
  • Vakioväreinä valkoinen ja puukuviointi (mänty, tiikki)

0.00 €

Halltex Oy

http://www.halltex.fi

Halltexin historia on osa sodanjälkeisen Suomen historiaa

Halltex Oy on kotimainen ulko-ovien ja sisustuslevyjen valmistaja, jonka historia ulottuu vuoteen 1946. Tuolloin Halltex-puukuitulevyn valmistus alkoi Hallmanin kauppahuoneen omistaman Sammon Rulla Oy:n tehtaalla. 1960- ja 1970-luvun taitteessa Halltex-levyn tuoteoikeudet myytiin Hackman-konsernille. Hackmanin aikana tuotteisto laajeni muun muassa ulko-ovilla. Vuonna 1993 yritys tavaramerkkeineen irtaantui Hackman-konsernista.

Halltex Oy on nykyisin toimivan johdon omistuksessa oleva vireä PK-yritys. Halltex Oy:n tehdas ja pääkonttori sijaitsevat Keski-Suomessa Hankasalmella. HALLTEX Ovet puolestaan valmistetaan Juvalla Etelä-Savossa. Toiminnassa on nähty sodanjälkeinen jälleenrakentaminen sekä useita nousu- ja laskukausia. Yrityksen päämääränä on jatkossakin tarjota toimivia, rehtejä ratkaisuja niin rakentajille, remontoijille kuin sisustajillekin.