Helo Kiuaspiiput

Helo-kiuaspiiput ovat laadultaan erinomaisia, turvallisia ja CE-hyväksyttyjä sekä erittäin helppoja asentaa. Periaate on hyvin yksinkertainen: voit koota moduuleista juuri tarpeittesi mittaisen ratkaisun pala palalta tulisijan liitännästä aina piipun sadehattuun asti. Osat sopivat takuuvarmasti yhteen, eikä niiden kiinnittämiseen tarvita erityistyökaluja.

Piiput altistuvat monenlaiselle rasitukselle sekä ulko- että sisäpuolelta. Kuumuuden lisäksi, piippuja kuormittavat lämpötilavaihtelut, kosteus sekä palokaasut. Helon kiuas-savupiippujen sisäputket ovat vahvaa haponkestävää terästä. Eristeenä käytämme kivivillamateriaalia ja ulkovaippa on ruostumatonta terästä.

Moduulipiippujen avulla melkeinpä millaiseen rakennukseen vain voidaan asentaa kiuas, mikäli se rakennusmääräysten puitteissa suinkin on sallittua.

  • Lämpöluokka T600
  • piipun halkaisija 115 mm
  • suojaetäisyys 50 mm

0.00 €

Helo

http://www.helo.fi/

Helo Oy on maailman suurin sauna-alan yritys. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme sauna- ja höyrykylpyalan tuotteita maailmanlaajuisesti. Helo Oy:llä on saunatilojen, saunankiukaiden ja höyrystimien tuotantolaitoksia (Suomessa, Ruotsissa, Saksassa ja Yhdysvalloissa) sekä laajamittainen sauna- ja höyrykylpytuotteita koskeva tutkimus- ja kehitysohjelma. Ryhmän tuotevalikoimaan sisältyvät puu- ja sähkölämmitteiset kiukaat ja niiden valvontalaitteet, höyrystimet, sauna- ja höyryhuoneet, höyrykaapit, infrapunakaapit ja erilaiset saunaan ja höyrykylpyyn liittyvät tarvikkeet.