Helo Ringo

Helo Ringo on näyttävä ja laadukas, silti järkevän hintainen uutuuskiuas. Ringo kiuasmallisto on mitoitettu ja muotoiltu suomalaisen perhesaunan lämmittäjäksi. Helo Ringo -mallisto tarjoaa runsautta. Valittavana on tyylikäs vakiomalli Ringo, erikoispinnoitetuin suojapaneelein varusteltu RingoVario sekä katseet vangitseva Ringo Robust.

Ringon asennus on vaivatonta ja käyttö mukavaa. Kiuas asennetaan lattialle, tasataan sen omilla säätöjaloilla ja kiinnitetään lopuksi seinään tai lauteeseen. Alapaneelissa on valmiina selkeät ja helppokäyttöiset säätimet. Kiuasta ohjataan termostaatilla ja 12 tunnin ajastimella, jossa 9 tunnin esivalinta-alue ja 0-3 tunnin lämmitysaika.

Ringo Varion ulkovaippaan kiinnitettävillä suojalevyillä ohjaat kiukaan lämmön haluamiisi suuntiin. Tyylikkään mustat paneelit antavat kiukaallesi myös uniikin ulkonäön.Tuimannäköinen Helo Ringo Robust on saanut muotoiluunsa vaikutteita eränkävijöiden jätkänkynttilöistä ja rakovalkeilta. Kiuasta kiertää kahdeksan erikoisharjattua kromiteräksistä pystyklapia, joiden mattapintaa vasten kiukaan kirkas runko rytmittyy näyttävästi.

Mallit: Ringo 60 STJ / Ringo Vario 60 STJ / Ringo Robust 60 STJ

  • Teho: 6.0 kW
  • Saunan koko: 5-9 m3
  • Mitat (halkaisijaxK): 365×750 mm / 405×750 mm / 397×755 mm

Mallit: Ringo 80 STJ / Ringo Vario 80 STJ / Ringo Robust 80 STJ

  • Teho: 8.0 kW
  • Saunan koko: 8-13 m3
  • Mitat (halkaisijaxK): 365×750 mm / 405×750 mm / 397×755 mm

0.00 €

Helo

http://www.helo.fi/

Helo Oy on maailman suurin sauna-alan yritys. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme sauna- ja höyrykylpyalan tuotteita maailmanlaajuisesti. Helo Oy:llä on saunatilojen, saunankiukaiden ja höyrystimien tuotantolaitoksia (Suomessa, Ruotsissa, Saksassa ja Yhdysvalloissa) sekä laajamittainen sauna- ja höyrykylpytuotteita koskeva tutkimus- ja kehitysohjelma. Ryhmän tuotevalikoimaan sisältyvät puu- ja sähkölämmitteiset kiukaat ja niiden valvontalaitteet, höyrystimet, sauna- ja höyryhuoneet, höyrykaapit, infrapunakaapit ja erilaiset saunaan ja höyrykylpyyn liittyvät tarvikkeet.