Hunton Silencio El®

Taloudellista lämmitystä lämmityskaapeleilla.

Lämpö lattian lämmityskaapeleista on lämpöä joka todella tuntuu! Toisin kuin muissa lämmitystavoissa, kuten lämmityspattereita käytettäessä, lämpö ei häviä kattoon eikä jää paikalliseksi. Lämmityksellä saadaan tuntuvia vaikutuksia pienemmällä energiamäärällä, kun se asennetaan lattiaan, jossa se tuntuu parhaiten. Lämmityskaapelit voidaan asentaa kaikkiin huoneisiin ja kaikentyyppisten lattioiden alle. Lisäksi se on luotettava ja huoltovapaa lämmitystekniikka.

Ainutlaatuista Silencio El® -levyissä on se, että se tavallisten lämmityskaapelien tarjoamien etujen lisäksi parantaa myös askeläänieristystä ja suurentaa lämmityskaapelien hyötysuhdetta puukuitulevyn eristyskyvyn ansiosta!

Säästää kustannuksia ja ympäristöä!

Silencio El® –järjestelmä estää lämmön karkaamisen lattiarakenteisiin ja pakottaa sen sinne, mihin se halutaan – ylöspäin. Silencio El® –levyillä varmistat, että lämmität lattian etkä alakerran kattoa.

Askeläänieriste ja lattialämmitys yhdessä!

Silencio El täydellinen lattialämmitysratkaisu kuiviin tiloihin.  Pakettiin sisältyvät 8 mm paksuiset lämpöä ja ääntä eristävät levyt sekä lämmityskaapelit, jotka on mitoitettu yleisimmille huonealoille. Levyissä on valmiit urat, joihin lämmityskaapelit asennetaan. Levyt on päällystetty alumiinilla, joka levittää lämmön tehokkaasti koko lattia-alalle.

Voit myös asentaa helppokäyttöisen termostaatin, jolla lämpötilaa voidaan laskea silloin, kun huone ei ole käytössä. Tämä näkyy sähkölaskussa.

Järjestelmä on helppo asentaa: kaapelit vain painetaan kiinni uriin. Helpompaa ei olekaan. Muista, että valtuutetun sähköasentajan pitää tarkastaa ja kytkeä järjestelmä.

Tekniset tiedot:

  • Bruttomitat: 8 x 590 x 790 mm
  • Levyjä/lava: 180 kpl
  • m²/lava: 83,9 m²

0.00 €

Hunton

http://fi.hunton.no

Hunton Fiber AS on yksi Euroopan johtavista bitumikyllästeisten puukuitulevyjen valmistajista; tuotantokapasiteetti on 145 000 m³. Hunton valmistaa laajaa valikoimaa puukuitulevyjä ja täydentäviä tuotteita kaikkialle taloon. Tärkeimmät tuotteet ovat bitumikyllästeiset tuulensuojalevyt/alapohjalevyt seiniin ja lattioihin sekä aluskatteet, Silencio (askeläänieriste lattiaan) ja Silencio Thermo (yhdistetty askeläänieriste ja asennuslevy lattialämmitysputkille).