IVT Greenline HE

Lämpöpumpussa on uuden sukupolven matalaenergiakiertovesipumput.
Uusissa IVT Greenline HE -sarjan maalämpöpumpuissa on uuden sukupolven matalaenergiakiertovesipumput sekä kylmällä että lämpimällä puolella. Sen ansiosta sähköä kuluu huomattavasti vähemmän, mikä pienentää lämmityskustannuksia entisestään.

Lämpöpumpussa on uusi muotoilu ja uusi automatiikka, joka perustuu samaan hyväksi todettuun tekniikkaan kuin IVT Greenline HT Plus -pumpuissa. IVT Greenline HE:tä on saatavana C-mallina, jossa on sisäinen 185/45 litran lämminvesivaraaja, ja E-mallina johon voidaan liitää erillinen varaaja. Se sopii erityisesti mataliin tiloihin tai kohteisiin joissa on suurempi lämpimän käyttöveden tarve.

  • Kokonaisvaltainen ratkaisu talon ja käyttöveden lämmitykseen.
  • Ottaa talteen energiaa maasta, kalliosta, vesistöstä tai pohjavedestä.
  • Varustettu uuden sukupolven matalaenergiakiertovesipumpuilla.
  • Valittavissa on malli, jossa on sisäinen lämminvesivaraaja (C) tai ilman varaajaa (E).
  • Säästää merkittävästi energiaa.

0.00 €

IVT

http://www.ivt.fi

Kun Elis Petersson alkoi valmistaa lämpöpumppuja pienimuotoisesti 1970-luvulla, hän tuskin aavisti, että hänen yrityksensä saavuttaisi johtoaseman Euroopassa. Alan laajin ja vihrein tuotevalikoima Lämpöratkaisujamme käytetään sekä omakotitaloissa että suuremmissa kiinteistöissä. Tuotevalikoimamme on sekä alan laajin että ympäristöystävällisin - olemme ainoa yritys, joka voi tarjota joutsenmerkittyjä lämpöpumppuja. Kaikkien lämpöpumppujen asentajina ovat pätevät ja sertifioidut jälleenmyyjät, jotka on koulutettu arvioimaan talon kokonaisenergiankulutus ja siten tarjoamaan säästävin ratkaisu. Lämpöpumppujemme asentajina ovat koulutetut jälleenmyyjämme, jotka arvioivat talosi kokonaisenergiankulutuksen ja voivat siten tarjota eniten säästävimmän ratkaisun. Kehityksen kärjessä Osaamisemme ja yrittäjähenkemme ansiosta olemme aina olleet uuden lämpöpumpputekniikan kehityksen kärjessä. Nykyään tutkimus- ja kehitysosastollamme työskentelee noin 50 henkilöä. Heillä on käytettävissään kaikki uusin tekniikka, jolla lämpöpumpuistamme saadaan vieläkin parempia. Vuodesta 2005 IVT on kuulunut Bosch-konserniin. Lisäosoituksena ainutlaatuisesta lämpöpumppuosaamisestamme meidät on nimetty koko Bosch-konsernin huippuyksiköksi. Tämä auttaa meitä jatkamaan ympäristöystävällisen lämpötekniikan edistämistä vielä nopeammin.