Jäspi Biotriplex

Pelletti-puu-sähkö

Jäspi Biotriplex -kaksoiskattila on toimintavarma, tehokas ja ympäristöystävällinen pientalokattila, jossa yhdistyvät nykyaikainen polttotekniikka ja korkea hyötysuhde. Puupoltossa kattila toimii käänteispalotekniikalla, joka mahdollistaa puhtaan palamisen, puun säästämisen ja pienet päästöt. Jäspi Biotriplex -kaksoiskattilan puupesä on varustettu korkean lämpötilan takaavalla keraamisella arinalla. Poltettavan puun maksimipituus on 35 cm.

Jäspi Biotriplex -kaksoiskattila puhdistetaan helposti kattilan edestä, ja suuri tuhkatila pidentää tuhkanpoistoväliä. Kattilan suuri vesitilavuus ja tehokas kampakuparikierukka tuottavat runsaasti lämmintä käyttövettä. Jäspi Biotriplex -kaksoiskattilalla saavutetaan oikein säädetyn pellettipolttimen avulla yli 90 %:n hyötysuhde.

Jäspi Biotriplex -kaksoiskattilassa pelletti- ja puupesä toimivat täysin erillisinä, eivätkä likaa toisiaan. Silti kattila yhdistetään piippuun vain yhdellä savutorvella. Jäspi Biotriplexin rinnalle suositellaan energiavaraajaa 500-1200 l. Energiavaraaja mahdollistaa myös aurinkolämmityksen hyödyntämisen. Kaksoiskattilan vakiovarusteena on 6 kW:n sähkövastus, jonka teho riittää lämmityksen varmistamiseen poikkeavissa tilanteissa.

0.00 €