Juwel Thermokompostori, 290 l

Juwel-thermokompostoreiden patentoitu labyrinttira­kenne ja pohjaverkko estävät kompostoitavan aineksen tiivistymisen kompostorin laitoja tai maata vasten. Ilma kiertää täydessäkin kom­­postorissa poistaen tehokkaasti ve­den ja estäen mä­tä­ne­mi­sen hajuhaittoineen. Hyvä ilmankierto parantaa myös lämmöneristystä ja pi­tää kompostoitumisen kunnolla käynnissä. Ju­wel-kompostorien materiaalina on luja, säänkestävä ja ym­pä­ristö-ystävällinen uusi­o­­muovi. 5 mm:n pak­suisen levyn sisällä on tiivis lämpöeristys, jota täydentävät useat rakenteissa olevat ilmataskut. Tyh­­­jennys käy kä­te­västi kahden sivuluukun kaut­ta.

Ympäristöystävällisyydestään ja muotoilustaan palkitut Juwel Aero Quick -thermokompostorit on kehittänyt itävaltalainen kompostoreihin erikoistunut perheyritys. Ominaisuudet on tutkittu ja dokumentoitu Inns­bruckin yliopiston mikrobiologian instituutissa. Kompostorit valmistetaan Saksassa.

VALITSE KOKO: mitä enemmän kompostoit hitaasti maatuvia puutarhajätteitä, sitä suuremman kompostorin tarvitset.

TAI EHKÄ TARVITSETKIN 2 KOMPOSTORIA?
Monessa kotitaloudessa 2 kompostoria on paras ratkaisu – pienempi nopeasti maatuville ruokajätteille, suurempi puutarhajätteille.

Tekniset tiedot

Materiaali:
ympäristöystävällistä, säänkestävää ja UV-suojattua uusiomuovia
Mitat:
72 x 72 x 80 cm (290 l)
Muuta:
Seinämissä patentoitu labyrinttirakenne • Tehokas ilmankierto • Lämpöeristys ja ilmataskut • 2 tyhjennysluukkua • Muovinen pohjaverkko • Mukana käyttöohjeet suomeksi ja ruotsiksi
Takuu :
5 vuotta

0.00 €

Horisont Enterprises

http://www.horisontenterprises.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy on suomalainen vuonna 1990 perustettu maahantuonti-, tuotanto- ja markkinointiyritys. Yritys maahantuo ja valmistaa pääasiassa vapaa-aikaan ja puutarhaan liittyviä tuotteita. Tuotteitamme ovat mm. Ötökkä-hyönteistorjunta -tuotteet, Lucifer-grillit ja grillaustarvikkeet, Juwel ja Keter -puutarhatuotteet, Gröna Johanna joutsen-merkitty lämpökompostori, George Foreman kontaktigrillit. Pääasiallisen jakelukanavan yhtiön tuotteille muodostavat kaupan keskusliikkeet ja niihin kuuluvat vähittäiskauppaverkosto, tavaratalot, erikoisliikkeet, postimyyntiyritykset ja huoltoasemat. Yrityksen keskeisenä tavoitteena on tuottaa toiminnallaan lisäarvoa sekä kuluttajille, että kaikille jakelukanaville. Horisont Enterprises Ltd Oy on tulevaisuuteen panostava, kasvava ja suomalainen perheyritys. Vakavarainen yhtiö kuuluu parhaaseen AAA-luokitukseen.