Kauko Geo T

Suomalainen KAUKO geo T -maalämpöpumppu on luotettava ja tehokas ratkaisu omakoti- ja rivitalojen lämmittämiseen ja lämpimän käyttöveden valmistamiseen. Tehovaihtoehtoja on kahdeksan 7,4 kW:sta aina 33,4 kW:iin asti. Erinomainen vaihtoehto saneerauskohteisiin olemassa olevan massavaraajan rinnalle ja uusiin hybridiratkaisukohteisiin.

Suomalaiset KAUKO geo T -maalämpöpumput on tehty varta vasten Suomen oloihin. Esimerkiksi kompressorityypit on kehitetty erityisesti lämpöpumppuja varten ja pehmokäynnistys suojelee kompressoria. KAUKO geo T -lämpöpumppujen laatua kuvaa hyvin niiden 5 vuoden takuu.

KAUKO-maalämpöpumppu tekee joko käyttö- tai lämmitysvettä tarpeen mukaan varmistaakseen tehokkaimman lämmön tuoton ja hyvän hyötysuhteen. Lämmön lisäksi KAUKO geo T -lämpöpumppu tuottaa tarvittaessa kylmää, ja sen lämmönkeruupiiriä voidaan kesähelteillä käyttää asunnon viilentämiseen.

0.00 €

Kaukomarkkinat logo

http://www.kaukomarkkinat.fi

Kaukomarkkinat on erikoistunut energiatehokkuustekniikkaan, prosessiteollisuuden tehokkuutta parantaviin sovelluksiin sekä ammattielektroniikkaan. Tarjoamme asiakkaillemme kaikilla kolmella alueella niin huippuluokan tuotteita kuin vertaansa vailla olevaa asiantuntemustakin. Toimintamme perustuu käyttökohteiden ja saatavilla olevan teknologian tuntemukseen sekä alan parhaiden valmistajien tuotteisiin ja omien asiantuntijoiden kykyyn ja haluun parantaa asiakkaiden toimintaa ja tehokkuutta. Toimitamme tuotteita ja palveluita rakentamiseen, teollisuuteen, energiantuotantoon ja muuhun ammattimaiseen käyttöön. Panostamme erityisesti lähienergiaratkaisuihin sekä viennin asiantuntijuuteen, jossa keskitymme energiatehokkaisiin ja kestävän kehityksen mukaisiin teknologioihin. Toimimme Suomessa, Puolassa, Venäjällä, Kiinassa ja Vietnamissa. Kaukomarkkinat on perustettu vuonna 1947 ja on osa Aspo-konsernia.