Kauko maalämpöpumppu

Suomessa valmistettu KAUKO maalämpöpumppu on erinomainen lämmitysratkaisu normaalikokoiselle omakotitalolle. Tämä kaapistomittojen mukaan valmistettu maalämpöpumppu on helppo asentaa, ja erittäin hiljaisen käyntiäänensä ansiosta laite sopii mainiosti vaikkapa kodinhoitohuoneeseen sijoitettavaksi.

Selkeällä ohjauspaneelilla varustetussa KAUKO maalämpöpumpussa kaikki toiminnot on pakattu kätevästi yksiin kuoriin. Kotisi lämmitys tapahtuu parhaalla mahdollisella hyötysuhteella kun kytket maalämpöpumpun matalalämpöiseen patteriverkostoon, lattialämmitykseen tai näiden yhdistelmään. Laitteen sisäänrakennettu käyttövesivaraaja takaa lämpimän käyttöveden riittävyyden isoillekin perheille. Kuumina kesäpäivinä voit taas hyödyntää ilmaista maaviileää pitääksesi kotisi lämpötilan sopivan alhaisena – yhdistät vain maalämpöpumpun ilmanvaihtolaitteeseesi. Halutessasi voit hankkia lisävarusteeksi toisen ohjauspiirin. Sen avulla ohjaat samanaikaisesti kahta eri lämmityspiiriä, esimerkiksi erillisiä lattia- ja patteripiirejä.

  • Teholuokat 6, 8, ja 10 kW riittävät 100–300m² rakennukselle
  • 3, 6 tai 9 kW:n sähkövastus
  • Lämmityksen säätö antureilla ja automaatiolla
  • Vakiona maapiirin venttiiliryhmä, paisunta-astia ja venttiili maapiirin paisunta-astialle
  • Lisäksi varoventtiilit lämmitys- ja käyttövesipiireille sekä säätöjalat
  • Liitännät vasen- tai oikeakätisesti
  • Ohjaus viilennyspiirille
  • Sähköliitäntä pistotulpalla
  • Valmistettu Suomessa

0.00 €

Kaukomarkkinat logo

http://www.kaukomarkkinat.fi

Kaukomarkkinat on erikoistunut energiatehokkuustekniikkaan, prosessiteollisuuden tehokkuutta parantaviin sovelluksiin sekä ammattielektroniikkaan. Tarjoamme asiakkaillemme kaikilla kolmella alueella niin huippuluokan tuotteita kuin vertaansa vailla olevaa asiantuntemustakin. Toimintamme perustuu käyttökohteiden ja saatavilla olevan teknologian tuntemukseen sekä alan parhaiden valmistajien tuotteisiin ja omien asiantuntijoiden kykyyn ja haluun parantaa asiakkaiden toimintaa ja tehokkuutta. Toimitamme tuotteita ja palveluita rakentamiseen, teollisuuteen, energiantuotantoon ja muuhun ammattimaiseen käyttöön. Panostamme erityisesti lähienergiaratkaisuihin sekä viennin asiantuntijuuteen, jossa keskitymme energiatehokkaisiin ja kestävän kehityksen mukaisiin teknologioihin. Toimimme Suomessa, Puolassa, Venäjällä, Kiinassa ja Vietnamissa. Kaukomarkkinat on perustettu vuonna 1947 ja on osa Aspo-konsernia.