Kauko Solar TF

Suomalainen KAUKO solar TF 100-03 -tasokeräin on tehokas ja kestävä. Sen hyötysuhde on erinomainen, ja se ottaa tarkasti talteen lyhyidenkin auringonpilkahdusten tarjoaman lämmön. Tiiviin rakenteensa ansiosta se ei säiky sen pahemmin paukkupakkasia kuin syksyn sateitakaan.

KAUKO solar TF 100-03 -tasokeräimen ytimenä on suoravirtausabsorberi, jossa lämmönsiirtoputkisto ja lämpöä imevä pinnoite on integroitu yhdeksi elementiksi. Absorberi valmistetaan HyLife™-alumiinista, ja sen pinta on päällystetty tyhjiöplasmamenetelmän avulla valmistetuilla alumiini-, titaani- ja pii-nanokerroksilla, jotka parantavat merkittävästi absorberin optisia ominaisuuksia. Keräimen liitäntä valinnaisesti sivulta tai päältä.

Keräimen runko on korroosionkestävää alumiinia ja lasi 3,2 mm:n turvalasia. Lämpöeristeenä on mineraalivillaa, jonka paksuus on keräimen takana 50 mm ja sivuilla 20 mm.

Keräimen sisään ei kerry kosteutta, sillä siinä on kaksi hengittävällä kalvolla varustettua tuuletusaukkoa, jotka sallivat ilmankierron, mutta pitävät veden ja pölyn ulkopuolella.

0.00 €

Kaukomarkkinat logo

http://www.kaukomarkkinat.fi

Kaukomarkkinat on erikoistunut energiatehokkuustekniikkaan, prosessiteollisuuden tehokkuutta parantaviin sovelluksiin sekä ammattielektroniikkaan. Tarjoamme asiakkaillemme kaikilla kolmella alueella niin huippuluokan tuotteita kuin vertaansa vailla olevaa asiantuntemustakin. Toimintamme perustuu käyttökohteiden ja saatavilla olevan teknologian tuntemukseen sekä alan parhaiden valmistajien tuotteisiin ja omien asiantuntijoiden kykyyn ja haluun parantaa asiakkaiden toimintaa ja tehokkuutta. Toimitamme tuotteita ja palveluita rakentamiseen, teollisuuteen, energiantuotantoon ja muuhun ammattimaiseen käyttöön. Panostamme erityisesti lähienergiaratkaisuihin sekä viennin asiantuntijuuteen, jossa keskitymme energiatehokkaisiin ja kestävän kehityksen mukaisiin teknologioihin. Toimimme Suomessa, Puolassa, Venäjällä, Kiinassa ja Vietnamissa. Kaukomarkkinat on perustettu vuonna 1947 ja on osa Aspo-konsernia.