Kauko Solar TT

KAUKO solar TT -aurinkokeräin (tunnettu aiemmin nimellä KM Solar) tuottaa lämpöä kevättalvesta pitkälle syksyyn. Keräimen tyhjiöputkien ansiosta se toimii tehokkaasti pohjoisissa oloissamme. Putken tyhjiö toimii eristeenä, eikä ulkoilman lämpötila vaikuta olennaisesti keräimen tehoon. KAUKO solar TT -aurinkokeräin hyödyntää myös auringon hajasäteilyn ja tuottaa siten lämpöenergiaa pilviselläkin säällä.

Tehokkaat KAUKO solar TT -aurinkokeräimet on tehty pohjoisiin oloihin. Yksi 25-putkinen tyhjiöputkikeräin riittää tuottamaan lämpimän veden neljän hengen perheelle aina kevättalven auringonpaisteesta pitkälle syksyyn. Kesällä yksi keräin tuottaa jopa 8 kWh energiaa päivässä.

KAUKO solar TT -aurinkokeräimissä on markkinoiden tehokkain kolminkertainen absorptiopinta sekä erittäin laaja lämpöputken (heat pipe) luovutus pinta-ala.

0.00 €

Kaukomarkkinat logo

http://www.kaukomarkkinat.fi

Kaukomarkkinat on erikoistunut energiatehokkuustekniikkaan, prosessiteollisuuden tehokkuutta parantaviin sovelluksiin sekä ammattielektroniikkaan. Tarjoamme asiakkaillemme kaikilla kolmella alueella niin huippuluokan tuotteita kuin vertaansa vailla olevaa asiantuntemustakin. Toimintamme perustuu käyttökohteiden ja saatavilla olevan teknologian tuntemukseen sekä alan parhaiden valmistajien tuotteisiin ja omien asiantuntijoiden kykyyn ja haluun parantaa asiakkaiden toimintaa ja tehokkuutta. Toimitamme tuotteita ja palveluita rakentamiseen, teollisuuteen, energiantuotantoon ja muuhun ammattimaiseen käyttöön. Panostamme erityisesti lähienergiaratkaisuihin sekä viennin asiantuntijuuteen, jossa keskitymme energiatehokkaisiin ja kestävän kehityksen mukaisiin teknologioihin. Toimimme Suomessa, Puolassa, Venäjällä, Kiinassa ja Vietnamissa. Kaukomarkkinat on perustettu vuonna 1947 ja on osa Aspo-konsernia.