Keddy Arcade

Arcade on verhoiltu hillityllä graniittikeramiikalla ja viimeistelty metallisaumoin. Reilu valurautainen palopesä polttaa puun puhtaaksi. Kiertoilma lämmittää heti ja lisäksi takan oliviinikivet varastoivat lämpöä luovuttaen sitä pitkään. Arcade antaa sinulle paljon vapautta sijoittaa sen haluamaasi paikkaan kodissasi. Takka voidaan asentaa suoralle seinälle (suojaetäisyys 50 mm palava-aineeseen seinään) tai tilanjakajaksi, ilman erillistä takkaperustaa valmiille lattialle, kunhan se on mitoitettu kestämään takan painon. Liitos hormiin tehdään joko takan taakse sijoitettuun savupiippuun, tai teräsmoduulihormilla suoraan takan päältä. Hyvällä hyötysuhteella puhtaasti puuta polttavalla Arcadella on tehoa yli 10 kW ja pitkä jälkilämpö.

  • Tyylikäs ulkonäkö
  • Suoralinjainen takan ulkopinta on vakiotoimituksessa graniittikeramiikkaa, mutta voit vaihtoehtoisesti hankkia Aarcaden ilman pinnoitekiviä, jolloin sinulla on mahdollisuus omaan persoonalliseen ja yksilölliseen pinnoitukseen.

0.00 €

Keddy

http://www.keddy.fi

Takat, takkasydämet ja puuhellat löydät meiltä. Harva asia herättää meissä niin paljon myönteisiä tunteita kuin elävä tuli. Sen valo ja lämpö on kodikasta - sisustavaa. Keddy tulisija antaa paikan, jonka ääreen kokoontua yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Tarjoaa tunnelman lukuhetkeen. Lämmön ja rauhan tuokioon vain omien ajatusten kanssa. Helppokäyttöiset ja varmatoimiset Keddy tulisijat tarjoavat pysyvää lämpötaloutta kotiin ja mökille. Yhteistä tuotteille on korkea laatu, hyvä energiatalous,turvallisuus ja pitkä käyttöikä sekä ympäristöystävällisyys niin käytössä kuin tuotteen koko elinkaaressa. Keddy tulisijan ostopäätös pitää sisällään myös kestävän ympäristövalinnan. Sytytä puut Keddy tulisijaan ja ota mukava asento sen ääreen. Takaamme Sinulle viihtyisän ja kotoisan mahdollisuuden nauttia elävän tulen tunnelmallisesta ja turvallisesta lämmöstä.