Keddy K815

K800 on varustettu itsesäätelevällä polttoautomatiikalla, joka nostaa takat aivan uudelle tasolle. Clean-Burning ++ on älykäs polttotekniikka. Toiminto optimoi palamisen mahdollisimman puhtaaksi ja estää myös kamiinan ylikuumenemisen. Valitset vain tehoalueen automatiikkaan valmiiksi asetettujen tehoalueiden mukaan: matalin teho 3 kW, normaali polttoteho 5 kW ja suurin teho 7 kW kun on ekstra kylmiä talvipäiviä. Esiasetetut tehot ovat maksimitehoja, joita automatiikka ei ylitä.

K800 on valmistettu 100 %:sti valuraudasta ja siksi se lämmittää tehokkaasti ja säilyttää muotonsa vuodesta toiseen. Valurauta on materiaalina erittäin kestävä mistä ominaisuudesta Keddy on ollut tunnettu jo kymmeniä vuosia.

Perusmalli K815 on kokonaan valurautaa, ja osiin sen pintaa saa halutessaan joko valumassasta tai vuolukivestä valmistettuja osia. Myös itse valuraudan voi valita joko mustana tai harmaana.

0.00 €

Keddy

http://www.keddy.fi

Takat, takkasydämet ja puuhellat löydät meiltä. Harva asia herättää meissä niin paljon myönteisiä tunteita kuin elävä tuli. Sen valo ja lämpö on kodikasta - sisustavaa. Keddy tulisija antaa paikan, jonka ääreen kokoontua yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Tarjoaa tunnelman lukuhetkeen. Lämmön ja rauhan tuokioon vain omien ajatusten kanssa. Helppokäyttöiset ja varmatoimiset Keddy tulisijat tarjoavat pysyvää lämpötaloutta kotiin ja mökille. Yhteistä tuotteille on korkea laatu, hyvä energiatalous,turvallisuus ja pitkä käyttöikä sekä ympäristöystävällisyys niin käytössä kuin tuotteen koko elinkaaressa. Keddy tulisijan ostopäätös pitää sisällään myös kestävän ympäristövalinnan. Sytytä puut Keddy tulisijaan ja ota mukava asento sen ääreen. Takaamme Sinulle viihtyisän ja kotoisan mahdollisuuden nauttia elävän tulen tunnelmallisesta ja turvallisesta lämmöstä.