Keddy Neo

Moderni ja pelkistetyn suoralinjainen Neo on tehokkaasti ja taloudellisesti toimiva varaava kiertoilmatakka. Jykevässä valurautaisessa  palopesässä on puhutteleva panoraamalasi, jonka lävitse elävä tuli näkyy koko siihen tilaan jossa takka on.

Neo onkin itsestään selvä huoneen keskipiste ja luotettava lämmönlähde koko taloon. Kiertoilma lämmittää pehmeän tasaisesti kaikkia niitä huoneita kodissasi, mihin ilma esteettä pääsee virtaamaan. Lisävarusteena on saatavana ulkoilmaliitin, jolloin takkaan voidaan johtaa ulkoilmaputki. Tämä tehostaa lämmitystä ja parantaa sisäilman laatua sekä on mainio apu alipainetilanteessa. Takan runko on tiheää, hyvin lämpöä itseensä sitovaa ja hitaasti luovuttavaa oliviinikiveä. Se tuottaa jälkilämpöä pitkään tulien jo sammuttua.

Neo takassa puun polttaminen on helppoa, taloudellista ja ympäristöystävällistä. Korkea teho jo hyötysuhde takaavat, ettei puuta kulu hukkaan. Siinä onkin jo riittävän monta syytä sytyttää tulet.

0.00 €

Keddy

http://www.keddy.fi

Takat, takkasydämet ja puuhellat löydät meiltä. Harva asia herättää meissä niin paljon myönteisiä tunteita kuin elävä tuli. Sen valo ja lämpö on kodikasta - sisustavaa. Keddy tulisija antaa paikan, jonka ääreen kokoontua yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Tarjoaa tunnelman lukuhetkeen. Lämmön ja rauhan tuokioon vain omien ajatusten kanssa. Helppokäyttöiset ja varmatoimiset Keddy tulisijat tarjoavat pysyvää lämpötaloutta kotiin ja mökille. Yhteistä tuotteille on korkea laatu, hyvä energiatalous,turvallisuus ja pitkä käyttöikä sekä ympäristöystävällisyys niin käytössä kuin tuotteen koko elinkaaressa. Keddy tulisijan ostopäätös pitää sisällään myös kestävän ympäristövalinnan. Sytytä puut Keddy tulisijaan ja ota mukava asento sen ääreen. Takaamme Sinulle viihtyisän ja kotoisan mahdollisuuden nauttia elävän tulen tunnelmallisesta ja turvallisesta lämmöstä.