Labko BioKem

BioKem –panospuhdistamot ovat biologis-kemiallisia jäteveden puhdistamoita, joihin johdetaan kiinteistön kaikki jätevedet. Ne on tarkoitettu haja-asutusalueilla olevien ympärivuotisesti asuttujen kiinteistöjen jätevesien puhdistusjärjestelmiksi.

BioKem -puhdistamo koostuu maan alla olevasta prosessisäiliöstä, huoltokaivosta sekä laitesuojasta. Laitesuojassa sijaitsevat kemikaalipumppu, kompressori sekä kemikaalikanisterit. Keskusyksikkö, joka ohjaa laitteen toimintaa, on mallista riippuen joko laitesuojassa (BK20-90) tai suositeltu asennettavaksi kiinteistöön sisälle (BK6-15). Laitesuoja sijoitetaan prosessisäiliön viereen maanpinnalle.

  • Helppohoitoinen
  • Edullinen käyttää
  • Helppo ja nopea asentaa
  • Täyttää jätevesiasetuksen puhdistusvaatimukset
  • Yksinkertainen prosessi
  • Hajuton
  • Kestävä ja pitkäikäinen

8824.00 €

Wavin-Labko Oy

http://www.wavin-labko.fi

Luontoon kohdistuva rasitus on kasvanut äärimmilleen, joten meiltä jokaiselta vaaditaan yhä suurempaa vastuullisuutta ympäristömme tilan huomioimisessa jokapäiväisissä valinnoissamme.

Suomalaisella Wavin-Labkolla on jo lähes 50 vuoden kokemus erilaisten ympäristöalan muovituotteiden suunnittelusta, valmistuksesta ja myynnistä. Luotettavat ratkaisut ovat tehneet yrityksen tunnetuksi innovatiivisten ratkaisujen kehittäjänä. Vuosien varrella kertynyt tietotaito ja sertifioitu laatujärjestelmä varmistavat, että tuotteet ovat ensiluokkaisia ja soveltuvat Suomen vaativiin olosuhteisiin.

Wavin-Labko tarjoaa satoja tuotteita ja tuhansia ajatuksia sinun ja ympäristösi parhaaksi. Ympäristöystävälliset tuotteet, monipuolinen tuotevalikoima ja vahva ammattitaito ovat yrityksen vahvuuksia, joihin voit luottaa myös jatkossa.

Tuotevalikoima kattaa liike- ja palvelurakentamisen erotinkaivojärjestelmät, haja-asutusalueen jätevesienkäsittelyjärjestelmät, kiinteistö- ja kunnallistekniikan putkisto- ja kaivojärjestelmät sekä hule- ja sadevesien käsittelyjärjestelmät.