Landmann 12292

Parilagrilli metallivaunussa, jossa sivuhyllyt, valurautainen grillausritilä ja -levy ja lämmönjakolevyt. Grillissä on neljä (4) rosteripoltinta, integroitu sytytysjärjestelmä jokaisessa polttimessa, erillinen rasvapelti, ruostumatonta terästä olevat kupu ja etupaneeli. Vaunussa on kätevä grillaustarvikkeiden säilytyskaappi, ja neljä pyörää, joista kaksi on lukittavia.

Grillin polttimet ovat pitkäikäisiä käytössä ja valurautaritilät varaavat enemmän lämpöä kuin teräksiset mahdollistaen siten mahdollisimman monipuolisen ruoan valmistuksen. Grilli ei tarvitse laavakiviä. Lämmönjakolevyt tasoittavat lämpöjakauman ja takaa hyvän grillaustuloksen.

  • Teho: n. 15 kW
  • Grillausala: 46 x 40 cm (x2)
  • Mitat: 150 x 120,5 x 60,5 cm (pit x kork x syv)

0.00 €

Landmann

http://www.landmann.fi

Landmannin historia Mies joka 1960-luvulla toi Saksaan 30.000 kanadalaista grilliä joutui kaikkien liikemiesten silmissä naurunalaiseksi. Tänään voisi vanhan fraasin omaisesti todeta, että se parhaiten nauraa joka viimeksi nauraa. Nimittäin tämä toimenpide loi Eurooppaan aivan uuden kaupallisen markkina-alueen joka on vuosien saatossa kasvanut valtavan suureksi. Eräällä... Henkilökunta Tuotteisiimme ja grillaukseen liittyvissä asioissa teitä palvelevat Landmann Finlandin henkilökunta. Tuotteet Landmannin valikoima on laaja. Siitä on helppo löytää kaikki mitä tarvitset grillaamiseen. Landmann valikoimassa on myös hyviä lahjaideoita grillauksen ystäville. Landmann tuotteet edustavat laatua