Landmann 12502

Sähkögrilli, jossa tehoa noin 2000 W, ja toimii verkkovirralla. Grillissä on kromattu grillausritilä ja rasvakuppi.

Grillausritilä ja rasvakuppi on myös irrotettavissa puhdistuksen helpottamiseksi. Sähkögrilli lämpenee nopeasti, ja grillin teho riittää hyvin makkaroiden, vihannesten ja ohuiden lihojen valmistamiseen, ja soveltuu erittäin hyvin käytettäväksi parvekkeilla ja muissa pienemmissä tiloissa.

Grillin puhdistuksessa on hyvä huomata, ettei lämpövastuksen huollossa ja puhdistamisessa käytä missään tapauksessa kemiallisia aineita; kostea riepu riittää hyvin. Grillausritilän voi pestä koneessa.

  • Teho: 2000 W
  • Grillausala: 45 x 22,5 cm
  • Mitat (PxKxS): 56 x 73 x 41 cm

0.00 €

Landmann

http://www.landmann.fi

Landmannin historia Mies joka 1960-luvulla toi Saksaan 30.000 kanadalaista grilliä joutui kaikkien liikemiesten silmissä naurunalaiseksi. Tänään voisi vanhan fraasin omaisesti todeta, että se parhaiten nauraa joka viimeksi nauraa. Nimittäin tämä toimenpide loi Eurooppaan aivan uuden kaupallisen markkina-alueen joka on vuosien saatossa kasvanut valtavan suureksi. Eräällä... Henkilökunta Tuotteisiimme ja grillaukseen liittyvissä asioissa teitä palvelevat Landmann Finlandin henkilökunta. Tuotteet Landmannin valikoima on laaja. Siitä on helppo löytää kaikki mitä tarvitset grillaamiseen. Landmann valikoimassa on myös hyviä lahjaideoita grillauksen ystäville. Landmann tuotteet edustavat laatua