Landmann 4577C

Parilagrilli puuvaunussa, jossa on alataso ja sivuhylly sekä emaloitua metallia olevat grillausritilä ja paistolevy. Grillissä on kaksi aluminisoitua peltipoltinta, integroitu sytytysjärjestelmä, erillinen rasvapelti ja harjattua terästä oleva kupu ja etupaneeli. Grilli ei tarvitse laavakiviä. Grillissä on erillinen paistolevy (parila) kypsentämistä ja esim. vihannesten valmistamista varten ja varsinainen grillausritilä itse lihan, kalan, kanan yms, grillaamiseen.

Puuvaunullinen Landmann-grilli sopii mainiosti kesäkalusteiden yhteyteen pihalle, sillä kesäkalusteet ovat usein samantyyppistä puuta. Puuosat on hyvä sillointällöin käsitellä puutarhakalusteille tarkoitetulla puunsuojaöljyllä.

Tekniset tiedot:

  • tasogrilli
  • grillausala: 48X48 cm
  • mitat: 105X110X60 cm
  • teho: 11kW
  • kaasun kulutus: n. 0.6 kg/h täydellä teholla
  • puuosat petsattua ruotsalaista FSC-hyväksyttyä mäntyä

0.00 €

Landmann

http://www.landmann.fi

Landmannin historia Mies joka 1960-luvulla toi Saksaan 30.000 kanadalaista grilliä joutui kaikkien liikemiesten silmissä naurunalaiseksi. Tänään voisi vanhan fraasin omaisesti todeta, että se parhaiten nauraa joka viimeksi nauraa. Nimittäin tämä toimenpide loi Eurooppaan aivan uuden kaupallisen markkina-alueen joka on vuosien saatossa kasvanut valtavan suureksi. Eräällä... Henkilökunta Tuotteisiimme ja grillaukseen liittyvissä asioissa teitä palvelevat Landmann Finlandin henkilökunta. Tuotteet Landmannin valikoima on laaja. Siitä on helppo löytää kaikki mitä tarvitset grillaamiseen. Landmann valikoimassa on myös hyviä lahjaideoita grillauksen ystäville. Landmann tuotteet edustavat laatua