Landmann Falcon 12651B

Falcon kaasugrilli 3.0

Laadukas kaasugrilli hyvään hintaan. Grillin laadun ansiosta se takaa monelle vuodelle grillaamisen iloa. Samoin kuin meidän muutkin premiumgrillimme tämä on varustettu valurautaisilla ritilöillä mm. optimaalisen lämmön saavuttamiseksi.

  • Valurautaiset ritilät optimaalisen lämmön takaamiseksi
  • Ruotsalainen petsattu puuvaunu kätevällä ylöstaitettavalla työskentelytasolla
  • Grillin pinnat on emaloitu 

Valurautaiset ritilät sekä isot lämmönjakolevyt. Helppo puhdistaa. Rosteripolttimot. Elektroninen sytytysjärjestelmä. Lämpömittari kannessa.

0.00 €

Landmann

http://www.landmann.fi

Landmannin historia Mies joka 1960-luvulla toi Saksaan 30.000 kanadalaista grilliä joutui kaikkien liikemiesten silmissä naurunalaiseksi. Tänään voisi vanhan fraasin omaisesti todeta, että se parhaiten nauraa joka viimeksi nauraa. Nimittäin tämä toimenpide loi Eurooppaan aivan uuden kaupallisen markkina-alueen joka on vuosien saatossa kasvanut valtavan suureksi. Eräällä... Henkilökunta Tuotteisiimme ja grillaukseen liittyvissä asioissa teitä palvelevat Landmann Finlandin henkilökunta. Tuotteet Landmannin valikoima on laaja. Siitä on helppo löytää kaikki mitä tarvitset grillaamiseen. Landmann valikoimassa on myös hyviä lahjaideoita grillauksen ystäville. Landmann tuotteet edustavat laatua