Landmann Taurus 31426

Taurus-savustin

Taurus-savustinta voi käyttää tavallisen grillin tavoin suoraan tai epäsuoraan grillaamiseen, mutta sivukeittimen ansiosta se sopii myös aitoon barbeque-grillaukseen.

Sivussa olevaan grillausastiaan voi panna brikettejä ja savustuslastuja barbeque-menetelmällä grillattaessa. Tämä pitää suuren grillauskaukalon lämpötilan matalana, ja näin ruoka valmistuu hitaasti.

Savupiippuun syntyvä ilmavirta ohjaa savun ja lämmön suuren astian kautta. Savu antaa maun astiassa oleville ruoka-aineille.

0.00 €

Landmann

http://www.landmann.fi

Landmannin historia Mies joka 1960-luvulla toi Saksaan 30.000 kanadalaista grilliä joutui kaikkien liikemiesten silmissä naurunalaiseksi. Tänään voisi vanhan fraasin omaisesti todeta, että se parhaiten nauraa joka viimeksi nauraa. Nimittäin tämä toimenpide loi Eurooppaan aivan uuden kaupallisen markkina-alueen joka on vuosien saatossa kasvanut valtavan suureksi. Eräällä... Henkilökunta Tuotteisiimme ja grillaukseen liittyvissä asioissa teitä palvelevat Landmann Finlandin henkilökunta. Tuotteet Landmannin valikoima on laaja. Siitä on helppo löytää kaikki mitä tarvitset grillaamiseen. Landmann valikoimassa on myös hyviä lahjaideoita grillauksen ystäville. Landmann tuotteet edustavat laatua