LVI Bandai

Bandai IR kapeine pyyhetankoineen on niin hopeisessa vakiosävyssään kuin 18 valinnaisessa värisävyssä elegantti lisä kylpyhuoneeseen tai keittiöön. Erillinen termostaatti säätelee lämpötilaa infrapunasäteiden avulla, joten se voidaan sijoittaa seinälle helposti ulottuville. Termostaattia voidaan säätää manuaalisesti tai kellokytkimellä, jolla kuivain voidaan asettaa täydelle teholle kahdeksi tunniksi kahdesti päivässä. Näin kuivain on tehokkaimmillaan juuri silloin, kun kylpyhuonetta käytetään ahkerimmin. Saatavilla on myös valkea, kiiltäväpintainen, elektronisella termostaatilla varustettu Bandai.

  • Nestetäytteinen pyyhekuivain.
  • Helppo asentaa.
  • Pintalämpötila korkeintaan 60 °C.
  • BANDAI on väriltään valkea ja BANDAI IR on väriltään hopea, mutta se voidaan tilata erikoistilauksena vapaavalintaisella RAL-värillä (katso tilattavissa olevat värit kotisivulta).

0.00 €

LVI

http://www.lviprodukter.fi/

Lvi tunnetaan pääasiassa kasviöljytäytteisistä sähkölämmittimistään, mutta sen valikoimiin kuuluu sähkölämmitysratkaisuja lattialämmitysjärjestelmistä pyyheliinakuivaimiin. LVI kuuluu Rettig ICC -konserniin, joka on Euroopan johtava lämmitysratkaisujen toimittaja. Rettig ICC kehittää, valmistaa ja toimittaa lämmittimiä, lattialämmitysjärjestelmiä, venttiilejä ja ohjaimia. Tehtaita on yhteensä 16 kymmenessä maassa ja tuotteita viedään yli 50 maahan. Liikevaihto on noin 572 miljoonaa euroa.