MullToa 25

MullToa 25 soveltuu kolmen hengen vapaa-ajankäyttöön. Samoin kuin suuremmissa malleissa, tapahtuu jätteen palaminen ja kompostoituminen paikan päällä, sisällä käymälässä. Minkäänlaista viemäröintiä tai erottelua ei tarvita, ei kemikaaleja – vain luonnollinen hajoamisprosessi.

Automaattinen, sähkökäyttöinen sekoitin käynnistyy jokaisen käyttökerran jälkeen ilmaten jätteen ja sekoittaen kuorikkeen jätteeseen. Näin kompostoituminen on tehokasta ja nopeaa. Termostaatti ohjaa lämpötilaa kompostiosassa ja pitää näin kompostoinnin aina mahdollisimman tehokkaana. Valmis kompostituote otetaan ulos laatikosta, käymäläistuimen alta.

Tuuletin vetää ilmaa ulos venttiiliputkesta vieden hajut ulos. Käymälä asennetaan suoraan lattialle. Tarvittava tila on 55x 120cm. Vaatii toimiakseen +18°C (suositus).

  • Huipputeho: 300W
  • Mitat: 65x55x71cm (k x l x s)

1295.00 €

SW-Energia

http://www.swenergia.fi/

SW Energia perustettiin 2009 vastaamaan suomalaisen mökkeilijän tarpeita. Mökit ovat usein paikoissa, johon mukavuuksia on vaikeaa järjestää. Pitkä kokemuksemme alalta on antanut näkemystä tarpeista ja olosuhteista joilla mökkielämää Suomessa vietetään.