Nibe PELLUX 200

Nykyaikainen pellettikattila täydellisellä lämpöautomatiikalla ja automaattisella nuohouksella.

NIBE Pellux 200 on täydellinen puupellettejä käyttävä, omakoti-
ja rivitalojen lämmitykseen tarkoitettu pellettikattila. Se on suunniteltu yhteensopivaksi kaikentyyppisten nykyaikaisten pellettipolttimien kanssa.

Lämminvesi tuotetaan levylämmönvaihtimessa. Kattilavesi virtaa joka toisessa välissä, käyttövesi joka toisessa. Kattilassa on sisäinen, virtausvahdin ohjaama kiertopumppu, joka käynnistyy automaattisesti, kun ryhdytään laskemaan lämmintä käyttövettä hanasta.

Pellux 200 on helppo asentaa. Kattila mahtuu tiloihin joissa on matala huonekorkeus. Tärkeimmät putkiliitännät on sijoitettu helposti käsille kattilan päälle.

Pellux 200 –kattilassa on lämpötilaohjattu shunttiautomatiikka, jossa on ulkolämpötilan ja menolämpötilan anturit. Kattilassa on vakiona 9 kW:n sähkövastukset sekä tehovahdin rengasydin.

0.00 €

NIBE Energy Systems Oy

http://www.nibe.fi

NIBE -konserni on Pohjoismaiden suurin lämmitysjärjestelmien toimittaja työllistäen noin 5000 henkilöä Euroopassa. Konserniin kuuluu kolme liiketoiminta-yksikköä; NIBE Energy Systems, NIBE Element ja NIBE Brasvärme NIBE Energy Systems Oy edustaa Suomessa NIBE-konsernin lämpöpumppuja ja lämminvesivaraajia tuotemerkeillään NIBE, Haato ja Metro. Toimistomme sijaisee Vantaan Koivuhaassa.