Onnline Aurinkolämmitysjärjestelmä

Uusi vesikiertoinen Onnline aurinkolämmitysjärjestelmä on edullinen ja luotettava kokonaisuus. Tässä järjestelmässä aurinkopaneeli kuumentaa sen läpi kiertävän veden, joka käytetään joko lämpimän käyttöveden, tai lämmitysveden lämmittämiseen.

Järjestelmä koostuu kolmesta osasta, aurinkopaneelista, kattotyypin mukaan valittavasta kiinnikkeestä sekä säädin- ja pumppukeskuksesta. Onnisen varastovalikoimasta löytyy myös aurinkolämmitykseen sopivat lämminvesivaraajat eri käyttötarkoituksille.

Paneli on matala (alle 10cm), tyylikäs ja valmistettu Eta plus pinnoitteella, joka on testivoittaja Euroopassa. Eta plus pinnoitteella on korkea lämmön imukyky. Yhden paneelin pinta-ala on 2,02 m2 ja yhdestä paneelista saa kaudesta riippuen 700-1000 kWh energiamäärän vuodessa. Paneeli kestää hyvin veden, tuulen, lumen ja raekuurot pohjoisissa olosuhteissa.

0.00 €

Onnline

http://www.onninen.com/

Onninen tarjoaa kattavia materiaali- ja tietovirtapalveluja urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille sekä tavarantoimittajille. Olemme alalla vuodesta 1913 toiminut perheyhtiö.