Pipelife Imeytysputkistopaketti

Maa-sarjan imeytysputkistopaketti sisältää tarvittavat putket ja kaivot pesuvesien maaperäpuhdistamon rakentamista varten.

Järjestelmä ei vaadi toimiakseen sähköä ja huoltaminen tapahtuu helposti imuautolla. Imeytysputkistopaketti vaatii asennuskohteelta sopivan vettäläpäisevän maaperän sekä suotuisat olosuhteet pohjavesien suhteen. Oikeaan paikkaan rakennettuna Maa-sarjan imeytysputkistopaketti täyttää jätevesiasetuksen kaikki vaatimukset.

  • Koostuu saostussäiliöstä, jakokaivosta, tarvittavista imeytysputkista ja suodatinkankaasta
  • Saostussäiliön pitkä erottelumatka (yli 4m) erottelee kiintotaineet tehokkaasti
  • Jakokaivo helpottaa järjestelmän asennusta tontille sekä parantaa huollettavuutta
  • Varmatoiminen
  • Helppo huoltaa – tyhjennys imuautolla
  • Mitat: 2300 x 1300 x 2500 (myyntipaketti)
  • Paino: 250 kg

0.00 €

Pipelife Finland Oy

http://www.puhdastulevaisuus.fi

Pipelife Finland valmistaa Ympäristötuotteet, kaivot, ponttonit, jätevesijärjestelmät, panospuhdistamot Iin tuotantolaitoksella. Pipelife on yksi Suomen johtavista LVI- ja sähkötuotteiden tuotteita valmistavista ja markkinoivista yrityksistä. Tuotevalikoimaan kuuluvat muoviset putkijärjestelmät, kaivot, öljynerottimet, jätevesijärjestelmät sekä sähkön- ja kaapelinsuojausjärjestelmät. Pipelife valmistaa ratkaisuja kunnallis- ja taloteknisiin kohteisiin sekä teollisuuden tarpeisiin. Pipelife Finland Oy:n iin tehtaalla tuotteita on valmistettu jo vuodesta 1991 lähtien. Toiminta alkoi Propipe Oy:ssa, jonka osakekannan Pipelife Finland hankki omistukseensa vuonna 2004. Yhtiö sulautettiin osaksi PIpelife Finland Oy:ta vuonna 2013 tytäryhtiöfuusiona. Pipelife Finland on jatkanut Ympäristötuotteiden kehittämistä ja niiden perinteitä, joten perinteikäs osaaminen on saanut jatkoa uusien kehitysaskeleiden myötä.