Pipelife Kaksoisviemäröintikasettipaketti

Kaksoisviemäröintikasettipaketissa wc-vedet ohjataan imuautolla tyhjennettävään umpisäiliöön ja harmaat pesuvedet puhdistetaan maaperäkäsittelyllä suodatuskasettien avulla. Suodatuskasettipaketti sopii 1-5 henkilön jätevesienkäsittelyyn. Järjestelmä puhdistaa jätevedet tehokkaasti ja edullisesti ilman sähköä ja kemikaaleja.

Suodatuskasettipaketilla rakennat maasuodattamon perinteistä suodatusputkistopakettia pienemmälle alalla. Suodatuskasetit ovat erityisen käyttökelpoisia kohteissa, joissa valmiiksi rakennettu piha tai asennuskohteen pieni pinta-ala rajoittaa mahdollisuuksia liikkua tontilla.

  • Koostuu 5m³ umpisäiliöstä, 1m³ saostussäiliöstä, suodatuskaseteista ja imeytysputkista
  • Imeytyskenttä vaatii asennuskohteessa tilaa vain 6 m² – sopii erityisesen hyvin pieniin pihoihin
  • Suodatuskenttä voidaan toteuttaa usealla eri menetelmällä ja kaseteista voidaan toteuttaa myös vaakavirtaussuodattimia tai pengersuodattimia
  • Varmatoiminen – ei sähköä
  • Helppo huoltaa – tyhjennys imuautolla
  • Myös vaativiin asennusolosuhteisiin

0.00 €

Pipelife Finland Oy

http://www.puhdastulevaisuus.fi

Pipelife Finland valmistaa Ympäristötuotteet, kaivot, ponttonit, jätevesijärjestelmät, panospuhdistamot Iin tuotantolaitoksella. Pipelife on yksi Suomen johtavista LVI- ja sähkötuotteiden tuotteita valmistavista ja markkinoivista yrityksistä. Tuotevalikoimaan kuuluvat muoviset putkijärjestelmät, kaivot, öljynerottimet, jätevesijärjestelmät sekä sähkön- ja kaapelinsuojausjärjestelmät. Pipelife valmistaa ratkaisuja kunnallis- ja taloteknisiin kohteisiin sekä teollisuuden tarpeisiin. Pipelife Finland Oy:n iin tehtaalla tuotteita on valmistettu jo vuodesta 1991 lähtien. Toiminta alkoi Propipe Oy:ssa, jonka osakekannan Pipelife Finland hankki omistukseensa vuonna 2004. Yhtiö sulautettiin osaksi PIpelife Finland Oy:ta vuonna 2013 tytäryhtiöfuusiona. Pipelife Finland on jatkanut Ympäristötuotteiden kehittämistä ja niiden perinteitä, joten perinteikäs osaaminen on saanut jatkoa uusien kehitysaskeleiden myötä.