Pipelife Suodatusputkistopaketti

Pipelife saostussäilissä yli 4 m pitkä erottelumatka, joka erottelee tehokkaasti jätevedestä kiintoaineet. Pitkä erottelumatka mahdollistaa kilpailijoiden vastaaviin säiliöihin verrattuna tehokkaamman toiminnan. Järjestelmä ei vaadi sähköä ja huoltaminen tapahtuu helposti imuautolla.

Suodatusputkistopaketilla rakennetaan tontille luonnonmukainen maasuodatuskenttä jossa jätevesi kulkee saostuskaivon kautta imeytysputkiin ja suodattuu kentän maakerrosten läpi kokoomaputkistoon.

  • Koostuu saostussäiliöstä (3010), jakokaivosta, imeytysputkista, suodatuskankaasta ja kokoomaputkipaketista
  • Varmatoiminen
  • Helppo asentaa – sisältää jakokaivon
  • Helppo huoltaa – tyhjennys imuautolla
  • Mitat: 2300 x 1300 x 2500 (myyntipaketti)
  • Paino: 300 kg

0.00 €

Pipelife Finland Oy

http://www.puhdastulevaisuus.fi

Pipelife Finland Oy on Suomen johtava LVI-tuotteita valmistava ja markkinoiva yritys. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat muoviset putki- ja kaivotuotteet talo-, kunnallis- ja kuivatusteknisiin kohteisiin sekä sähkö- ja kaapelinsuojaus- ja ympäristötuotteet. 

Pipelife Finland Oy:n tuotantolaitokset sijaitsevat Haaparannassa, Iissä, Joensuussa, Jyväskylässä ja Utajärvellä. Pipelife Finland Oy on vakavarainen muovi- ja LVI-alan moniosaaja, joka työllistää Suomessa noin 135 henkilöä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Oulussa. Pipelife Finland Oy on osa Euroopan toiseksi suurinta ja pohjoismaiden johtavaa putkialan konsernia, Pipelife International GmbH:ta.