Pipelife Suodatusputkistopaketti

Pipelife saostussäilissä yli 4 m pitkä erottelumatka, joka erottelee tehokkaasti jätevedestä kiintoaineet. Pitkä erottelumatka mahdollistaa kilpailijoiden vastaaviin säiliöihin verrattuna tehokkaamman toiminnan. Järjestelmä ei vaadi sähköä ja huoltaminen tapahtuu helposti imuautolla.

Suodatusputkistopaketilla rakennetaan tontille luonnonmukainen maasuodatuskenttä jossa jätevesi kulkee saostuskaivon kautta imeytysputkiin ja suodattuu kentän maakerrosten läpi kokoomaputkistoon.

  • Koostuu saostussäiliöstä (3010), jakokaivosta, imeytysputkista, suodatuskankaasta ja kokoomaputkipaketista
  • Varmatoiminen
  • Helppo asentaa – sisältää jakokaivon
  • Helppo huoltaa – tyhjennys imuautolla
  • Mitat: 2300 x 1300 x 2500 (myyntipaketti)
  • Paino: 300 kg

0.00 €

Pipelife Finland Oy

http://www.puhdastulevaisuus.fi

Pipelife Finland valmistaa Ympäristötuotteet, kaivot, ponttonit, jätevesijärjestelmät, panospuhdistamot Iin tuotantolaitoksella. Pipelife on yksi Suomen johtavista LVI- ja sähkötuotteiden tuotteita valmistavista ja markkinoivista yrityksistä. Tuotevalikoimaan kuuluvat muoviset putkijärjestelmät, kaivot, öljynerottimet, jätevesijärjestelmät sekä sähkön- ja kaapelinsuojausjärjestelmät. Pipelife valmistaa ratkaisuja kunnallis- ja taloteknisiin kohteisiin sekä teollisuuden tarpeisiin. Pipelife Finland Oy:n iin tehtaalla tuotteita on valmistettu jo vuodesta 1991 lähtien. Toiminta alkoi Propipe Oy:ssa, jonka osakekannan Pipelife Finland hankki omistukseensa vuonna 2004. Yhtiö sulautettiin osaksi PIpelife Finland Oy:ta vuonna 2013 tytäryhtiöfuusiona. Pipelife Finland on jatkanut Ympäristötuotteiden kehittämistä ja niiden perinteitä, joten perinteikäs osaaminen on saanut jatkoa uusien kehitysaskeleiden myötä.