Polaris Sportsman XP 550 EPS Forest 4×4

Sportsman XP 550 EPS -mallin peruslähtökohtana on luonnollisesti Polariksen tunnettu automaattinen 100 % neliveto. Moottori on vääntävä 1-sylinterinen, ja siinä on 42 hevosvoimaa. XP-malleissa on ergonominen runko, jonka ansiosta ajoasento ja ajomukavuus ovat huipputasolla. Lisäksi XP-malleissa on EBS-moottorijarru ja ADC-alamäkijarru vakiovarusteena. Vakiovarusteena on myös progressiivinen EPS-ohjaustehostin, jonka tehostusvoima on suurimmillaan silloin, kun sitä tarvitaan eli hitaissa nopeuksissa ja raskaita kuormia vedettäessä. Ohjaustehostin on myös erinomainen apu, mikäli käytössä on telasarja. EPS-ohjaustehostin toimii myös maastosta ohjaustankoon kohdistuvien iskujen vaimentimena. Etutavaratelineen kantavuus on 55 kg ja takatavaratelineelle saa lastata 110 kg. XP-mallien maavara on 305 mm ja vetokyky jarruttomalle peräkärrylle 810 kg. Vakiovarusteena on sähkövinssi, taustapeilit ja suuntavilkut. Väri Stealth Black. Saatavana myös EUT-traktorimallina.

EPS-ohjaustehostin: sähkötoiminen ohjaustehostin toimii tehokkaimmin juuri silloin, kun sitä tarvitaan – hitaassa vauhdissa, äärimmilleen lastattuna ja telasarjalla varustettuna. Tehostus vähenee automaattisesti elektronisen ohjauksen avulla, kun tehostuksen tarve laskee kuten nopeammassa vauhdissa. Näin optimaaliset ajo-ominaisuudet säilyvät joka tilanteessa. EPS-malleissa on lisäksi ANTI KICKBACK -toiminto, jonka ansiosta maaston epätasaisuudet eivät siirry iskuina ohjaustangolle.

ADC-alamäkijarru ja EBS -moottorijarru: turvallisen mönkijän ominaisuuksiin kuuluvat jokaiseen pyörään vaikuttavien hydraulisten levyjarrujen lisäksi sähköisesti toimiva ADC-alamäkijarru ja EBS-moottorijarru.

9490.00 €

Brandt-Polaris Oy

http://www.polaris.fi/

Polaris on yhdysvaltalaisen Polaris Industriesin valmistama moottorikelkkamerkki. Valmistus alkoi vuosina 1955–1956 pienessä Roseaun kaupungissa Minnesotan osavaltion pohjoisosissa, missä yksi yrityksen suurimmista tehtaista sijaitsee vielä nykyäänkin.


Polaris kehitti 1980-luvulla moottorikelkkohinsa maailman ensimmäisen erillisjousituksen, jota käytetään jossain muodossa lähes kaikissa nykyaikaisissa moottorikelkoissa vielä nykyäänkin. Vuonna 1985 Polaris alkoi valmistaa ja markkinoida myös ATV -maastoajoneuvoja ja 1998 tuotevalikoímaan lisättiin Victory-moottoripyörät. Polaris Industries omistaa myös Indian Motorcycle yhtiön, joka on tunnettu yhdysvaltalainen moottoripyörävalmistaja. Polaris omistaa myös osia itävaltalaisesta KTM-moottoripyöräyhtiöstä.