Polaris Sportsman XP 850 H.O. EPS 4×4

Uusi, erittäin nopea malli vauhdikkaaseen etenemiseen maastossa. Uudessa Scramblerissa on 850-kuutioinen H.O.-moottori (High Output) neliventtiilitekniikalla. Tehoa on jopa 77 hv, joten uuden Scramblerin kiihtyvyys on kutkuttavaa. Huippunopeus on kuitenkin rajoitettu 130 km:iin tunnissa.

Tehosta ei ole kuitenkaan hyötyä ilman kunnon ajo-ominaisuuksia. Scrambler LE -mallissa on huippuluokan Fox Podium Clicker Piggyback -kaasuiskunvaimennus vakiovarusteena. Näissä vaimentimissa on 20-asentoinen puristusvaimennuksen clicker-pikasäätö eri tyyppisille maastoille, ajotavoille ja -painoille. LE-mallissa on vakiovarusteena myös sähkötoiminen ja progressiivinen EPS-ohjaustehostin. Tehostusvoima säätyy automaattisesti nopeuden ja tehostustarpeen mukaan. EPS-ohjaustehostimessa on myös Anti Kickback -toiminto, joka estää maastosta renkaille tulevien iskujen siirtymistä ohjaustangolle. Vakiovarusteena on lisäksi aluvanteet, erikoisväri ja race-pakoputkisto. Saatavana myös EUT-traktorimallina ja L7-tieliikennemallina.

Scramblerissa mainiot ominaisuudet myös hyötykäyttöön. Sen automaattisessa voimansiirrossa on hidas ja nopea vetoalue eteen. Hidasta vetoaluetta tarvitaan silloin kun vedetään esimerkiksi painavaa peräkärryä (Scramblerin vetokyky jarruttomalle peräkärylle on 868 kg). Scramblerin maavara on 28 cm, ja sen tavaratelineelle voi lastata n. 34 kg.

Markkinoiden nopeimmin kytkeytyvä automaattinen ja todellinen neliveto. Polaris 4×4- ja 6×6-malleissa etuveto kytkeytyy halutessasi ilman viivettä automaattisesti, kun pitoa tarvitaan ja myös palautuu automaattisesti, kun sitä ei enää tarvita. Näin kiinnijäämien mahdollisuus on minimaalinen, ohjaus pysyy kevyenä, eikä jatkuvan nelivedon aiheuttamaa puskemista synny. Kun neliveto kytkeytyy nopeasti, eteneminen on varmaa ja hallittua. Voit myös halutessasi kytkeä jatkuvan 2×4-vedon päälle.

14990.00 €

Brandt-Polaris Oy

http://www.polaris.fi/

Polaris on yhdysvaltalaisen Polaris Industriesin valmistama moottorikelkkamerkki. Valmistus alkoi vuosina 1955–1956 pienessä Roseaun kaupungissa Minnesotan osavaltion pohjoisosissa, missä yksi yrityksen suurimmista tehtaista sijaitsee vielä nykyäänkin.


Polaris kehitti 1980-luvulla moottorikelkkohinsa maailman ensimmäisen erillisjousituksen, jota käytetään jossain muodossa lähes kaikissa nykyaikaisissa moottorikelkoissa vielä nykyäänkin. Vuonna 1985 Polaris alkoi valmistaa ja markkinoida myös ATV -maastoajoneuvoja ja 1998 tuotevalikoímaan lisättiin Victory-moottoripyörät. Polaris Industries omistaa myös Indian Motorcycle yhtiön, joka on tunnettu yhdysvaltalainen moottoripyörävalmistaja. Polaris omistaa myös osia itävaltalaisesta KTM-moottoripyöräyhtiöstä.