PURMO Delta Twin

Delta Twin M kylpyhuoneradiaattori on tarkoitettu kylpyhuonelämmittimeksi, jota voidaan käyttää lämmityskautena normaalin radiaattorin tapaan, eli lämmitysverkostoon kytkettynä, ja lämmityskauden ulkopuolella, esimerkiksi kesäaikaan, sähkölämmitteisenä.

Delta Twin M:ssä on 2-rivinen radiaattorirakenne. lmaruuvi sijaitsee oikeassa yläpäädyssä. Sähkövastus sijoitetaan oikeanpuoleiseen reunajakeeseen.

Kannakkeet ja korkeussuunnassa säädettävä pyyheliinatanko kuuluvat toimitukseen. Delta Twinin standardivärisävy on RAL 9016.

Pehmeää muotoilua ja tehokasta lämmitystä

Delta on tyylikäs jaeradiaattori, jossa yhdistyvät nykyaikainen muotoilu ja perinteinen lämmitytekniikka. Katseen vangitseva Delta on tunnelmaa luova ja ympäristöön hyvin sointuva sisustuselementti.

Deltan valmistuksessa käytetään lasertekniikka, jolla saadaan aikaan huomaamattomat hitsausaumat. Tämä pienentää mm. sisäista kitkaa, minkä ansiosta vesi virtaa hiljaa ja tasaisesti puolipyöreissä lämpökanavissa. DELTAn laatuohjattu valmistusprosessi, jota on muokattu laajaa tuotevalikoimaa suosivaksi, takaa lähes rajoituksettomat kokovaihtoehdot.

Deltan suunnittelun lähtökohtana on käytetty klassista jaeradiaattoria, mikä näkyy pehmeässä ja ajattomassa ulkoasussa. Vaikka muotoilu henkiikin nostalgiaa, kyseessä on silti erittäin tehokas, yksilöllinen radiaattori, jolla on hyvät lämpöominaisuudet sekä vahva ja luotettava teräsrakenne.

Ainutlaatuisen muotoilunsa ja avoimen rakenteensa ansiosta radiaattori on helppo pitää puhtaana. Sisäänrakennettu venttilirakenne helpottaa asentamista, ja termostaateilla saadaan aikaan miellyttävän tasainen huoneenlämpö. 

Väri

Laatu on Purmon tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä. Kaikki radiaattorimme käsitelläänkin näyttämään kymmenen vuoden kuluttua yhtä hyvältä kuin asennuspäivänään. Tämän takaa viisivaiheinen pinnoitusprosessimme, joka saa hakea vertaistaan alalla. Hyvän ulkonäön säi-lyttäminen vaatii vaivaa.

Purmon värivalikoima on laaja. Radiaattorit toimitetaan RAL 9016 valkoisina. Myös muu RAL- tai metalliväri on mahdollinen. Valkoisen RAL 9016 värin lisäksi voit valita 12 eri metalli­ tai matta­ pintaisista väreistä.

Katso värikartta täältä >

0.00 €