Rebel Grill Smoker 45 hiilisavustin

Aito hiillos, savun aromi ja pitkä kypsennysaika yhdessä antavat grilliherkuille mahtavat aromit. Rebel Smoker 45 vie grillaamisesi aivan uusiin ulottuvuuksiin.

Hiiligrillinä grillaat normaalisti hiilloksen päällä tai epäsuorasti hiilloksesta sivussa miedossa lämmössä. Savustimena onnistuu eri herkkujen, kuten juustojen, lihan ja kalan savustaminen kahdessa tasossa grillausritilöiden päällä. Laitteen kannessa sisäpuolella on myös erikseen ripustuskoukut, joiden avulla esimerkiksi kalojen savustaminen pystysuorassa kokonaisena onnistuu parhaiten.

BBQ grillinä valmistat mureinta lihaa ikinä. Tällöin lihat kypsennetään isoina paloina matalassa lämmössä ja erityisen pitkään. Tuloksena saadaan erityisen mureaa ja maukasta kaikesta lihasta. Possu ja nauta sopivat BBQ – grillaukseen erityisen hyvin.

Huomio! Hiiligrilleille on oma niiden rakenteet ja merkinnät määrittelevä Standardi EN1860-1

Tekniset tiedot:

  • Grillausala: 2 x 45 cm
  • Mitat: Ø 47 x K 106 cm 
  • Paino: 12.6 kg
  • Vain ulkokäyttöön
  • Lue käyttöohjeet ennen laitteen käyttöä

0.00 €

Rebel

http://www.rebel.fi

Rebel grillit ja tarvikkeet ovat suunnattu käyttäjille, jotka haluavat grilliltään parempia ominaisuuksia, näköä ja asennetta. Rebel Tribal sarjan uutuus kaasugrillit ovat järeän luokan laitteita, joissa on ominaisuuksia ja tehoa enemmän kuin tarpeeksi. Rebel grillit ovat tehty grillaamiseen, ilman selityksiä. Rebel Range sarjasta löytyvät uutuus laitteet niin hiiligrillaamiseen kuin savustamiseenkin. Rebel Range sarjan laadukkaat lisävarusteet viimeistelevät kokonaisvaltaisen miellyttävän grillauskokemuksen, joka voi aiheuttaa riippuvuutta maistuviin grilliherkkuihin ja rentoon yhdessäoloon perheen ja ystävien kesken.