Rica D 30 P

0.00 €

Rican pellettilämmitysjärjestelmässä yhdistyvät uuden teknologian pellettikattila ja kiinteistön kokoon mitoitettu vesivaraaja.

Uuden teknologian kattilassa pelletti poltetaan mahdollisimman tehokkaasti. Keraamisten sisäpintojen ansiosta pelletti palaa mahdollisimman tarkasti – liekkiä ei sammuteta kylmillä teräspinnoilla. Pellettikattilassa käytetään pääsääntöisesti maljapoltinta ja tulipesän kaareva muoto keraamisilla pinnoilla mahdollistaa pelletin tehokkaan toisiopalon tulipesän kaarevassa yläosassa.

Pellettikattila liitetään varaajaan latauspumppupaketilla, kattilan lämpötila pysyy optimaalisena pelletin poltolle ja polttimen paloajat saadaan pitkiksi. Varaajan latauksen jälkeen kattila sammutetaan esim. Rica AS-30 lataussäätimellä, jonka hystereesi on säädettävissä 50 – 95°C. Näin lämmitysjärjestelmä toimii tehokkaasti ja se pysyy myös puhtaana mahdollisimman pitkään.

  • Teho: 8,9 – 29,8 kW
  • Paino: 370 kg
  • Mitat: 670 mm x 606 mm x 1405 mm

Rica

http://www.ricaheating.fi/

Riihimäen Metallikaluste Oy - Rica, on vuonna 1988 perustettu liikkuvan kaluston istuimia, auditoriokalusteita ja lämmitysjärjestelmiä valmistava, maahantuova ja myyvä yritys. Vuodesta 2002 Rica Heating on tehnyt yhteistyötä Atmoksen kanssa. Toimimme Atmoksen korkealuokkaisten keskuslämmityskattiloiden valtuutettuna maahantuojana ja myyjänä. Meiltä löydät lämmitysratkaisut ja komponentit jotka edustavat uusinta teknologiaa. Valikoimiin kuuluu käänteispalokattilat, vaihtopolttokattilat sekä pelletti- ja stokerikattilat.