Separett Flame 8000

Flame 8000 on asettanut polttavien käymälöiden vaatimustason korkeammalle kuin koskaan aikaisemmin. Muotoilultaan, tukevuudeltaan, miellyttävyydeltään ja käytöltään se vastaa kaikintavoin nykyaikaista vesivessaa. Sisäänrakennettu tuuletin poistaa hiljaisesti ja tehokkaasti sekä hajun että kosteuden käymälästä ja kylpyhuoneesta. Ilmastointiputki viedään suoraan ulkoseinästä ulos.

Flame 8000 ei aseta lämpötilavaatimuksia vaan toimii sekä kylmässä että lämpimässä tilassa. Sitä voidaan asettaa oman toivomuksen mukaan eikä sitä tarvitse kinnittää seinään tai lattiaan. Sisäänrakennettu ohjausyksikkö sallii kahden erillisen ohjelman ajon ja tämä mahdollistaa jätteiden energiasäästävän palamisen.

  • Hajuton
  • Ei viemäriä
  • Lopputuotteena ainoastaan tuhkaa
  • 3 vuoden takuu

2999.00 €

Separett AB

http://www.separett.fi/

Separett on valmistanut 30 vuoden ajan käymälöitä vastaamaan sinun vaatimuksiasi liittyen mukavuuteen ja helpottaakseen vapaa-ajan viettoasi. Sama mukavuus kuin kotona, kun olet vapaa-ajan asunnolla, siirtolapuutarhamökillä ja missä tahansa missä ei ole mahdollisuutta käyttää vesivessaa. Perheyritys Separett AB perustettiin 1976 ja on tänä päivänä yksi maailman johtavista virtsan erottelevien käymälöiden valmistajista. Toimintapaikka on Skinnebo, syvällä Smålandin metsissä, etelä Ruotsin yrittäjyyden ja logistiikan keskellä. Kehitystyö ja valmistus tapahtuu nykyaikaisissa tiloissa hyvin koulutetun ja osaavan henkilökunnan avulla. Laatu ja tehokkuus ovat toiminnan johtotähtiä, jonka johdosta alihankkijat ja yhteistyökumppanit on valittu erittäin huolellisesti. Kaikissa toiminnoissaan Separett inspiroi visio antaa panoksensa vihreän ja elinvoimaisen ympäristön puolesta tämän päivän ja huomisen sukupolville.