Separett Villa 9000

Villa 9000:lle on asetettu korkeimmat laatu- ja käyttövaatimukset mitä ympäristöystävälliselle kuivakäymälälle on koskaan aikaisemmin asetettu. Muotoilultaan, tukevuudeltaan, miellyttävyydeltään ja käytöltään se vastaa kaikin tavoin nykyaikaista vesivessaa. Sisäänrakennettu 2-nopeuksinen tuuletin tuulettaa hiljaisesti ja tehokkaasti sekä hajun että kosteuden käymälästä ja kylpyhuoneesta. Ilmastointiputki voidaan vetää suoraan ulkoseinän läpi.

Villa 9000:lla ei ole lämpötilavaatimusta vaan se toimii sekä kylmässä että lämpimässä tilassa. Se voidaan sijoittaa omien toivomusten mukaan ja kiinnitetään joko seinään tai lattiaan.

Villa 9000 toimitetaan täydellisenä yksinkertaisimmalle asennustavalle: Ø 75 tuuletusputki läpi seinän ja 2 metriä Ø 32 mm virtsaputkea. Liitä Villa 9000 Separett Ejektorisäiliöön, jos haluat ottaa virtsan talteen ja käyttää sen luonnonmukaisena lannoitteena.

  • Hajuton
  • Rajoittamaton kapasiteetti
  • Toimii kaikissa lämpötiloissa
  • 5 vuoden takuu

870.00 €

Separett AB

http://www.separett.fi/

Separett on valmistanut 30 vuoden ajan käymälöitä vastaamaan sinun vaatimuksiasi liittyen mukavuuteen ja helpottaakseen vapaa-ajan viettoasi. Sama mukavuus kuin kotona, kun olet vapaa-ajan asunnolla, siirtolapuutarhamökillä ja missä tahansa missä ei ole mahdollisuutta käyttää vesivessaa. Perheyritys Separett AB perustettiin 1976 ja on tänä päivänä yksi maailman johtavista virtsan erottelevien käymälöiden valmistajista. Toimintapaikka on Skinnebo, syvällä Smålandin metsissä, etelä Ruotsin yrittäjyyden ja logistiikan keskellä. Kehitystyö ja valmistus tapahtuu nykyaikaisissa tiloissa hyvin koulutetun ja osaavan henkilökunnan avulla. Laatu ja tehokkuus ovat toiminnan johtotähtiä, jonka johdosta alihankkijat ja yhteistyökumppanit on valittu erittäin huolellisesti. Kaikissa toiminnoissaan Separett inspiroi visio antaa panoksensa vihreän ja elinvoimaisen ympäristön puolesta tämän päivän ja huomisen sukupolville.