Separett Weekend

Weekend on erotteleva vapaa-ajankäymälä sisä- tai ulkokäyttöön. Erottelun ansiosta tyhjennysväli on vain viidesosa verrattuna ei erottelevaan. Tuulettimen avulla tilassa on alipaine joka nopeuttaa kiinteän jätteen kuivumista ja poistaa hajun.Tämä tarkoittaa että myös käymälätila tuulettuu ja on hajuton.

Toimitus sisältää asennussarjan. Kytke Weekend 7010 mielellään Separett Ejektorisäiliöön, mikäli haluat ottaa virtsan talteen ja käyttää sitä ympäristöystävällisenä kasviravinteena.

  • Virtsa-erotteleva käymälä mökille
  • Sisäkäyttöön
  • 3 vuoden takuu

453.00 €

Separett AB

http://www.separett.fi/

Separett on valmistanut 30 vuoden ajan käymälöitä vastaamaan sinun vaatimuksiasi liittyen mukavuuteen ja helpottaakseen vapaa-ajan viettoasi. Sama mukavuus kuin kotona, kun olet vapaa-ajan asunnolla, siirtolapuutarhamökillä ja missä tahansa missä ei ole mahdollisuutta käyttää vesivessaa. Perheyritys Separett AB perustettiin 1976 ja on tänä päivänä yksi maailman johtavista virtsan erottelevien käymälöiden valmistajista. Toimintapaikka on Skinnebo, syvällä Smålandin metsissä, etelä Ruotsin yrittäjyyden ja logistiikan keskellä. Kehitystyö ja valmistus tapahtuu nykyaikaisissa tiloissa hyvin koulutetun ja osaavan henkilökunnan avulla. Laatu ja tehokkuus ovat toiminnan johtotähtiä, jonka johdosta alihankkijat ja yhteistyökumppanit on valittu erittäin huolellisesti. Kaikissa toiminnoissaan Separett inspiroi visio antaa panoksensa vihreän ja elinvoimaisen ympäristön puolesta tämän päivän ja huomisen sukupolville.