SpaDealers City-palju Kaasu 24 KW

Kylpytynnyri valmistettu lämpökäsitellystä männystä, joka ei elä eikä halkeile. Tällä eliminoidaan runsaat vuodot verrattuina muihin puumateriaaleihin.

  • Tehokas ja nopea lämmitys 24 kW -kaasukamiinalla PRO24. CE-merkitty.
  • Sisältää liittimet tulo- ja poistovedelle ja pumppu 24 V.
  • Nopea lämmitys ilman savua, joten voidaan käyttää myös taajama-alueella.
  • Kylpytynnyri 4-6 henkilölle ainutlaatuisin ratkaisuin.
  • Halkaisija 150 cm.
  • Vesimäärä 1200 l.

1690.00 €

SpaDealers

http://www.spadealers.fi

SpaDealers Korsnäsissä on perheyritys, joka on harjoittanut tukku- ja myyntitoimintaa jo vuodesta 1981. Liikeidea kylpytuotteista (ulkoporealtaat, porealtaat, kylpytynnyrit ja saunat) tuli mukaan toimenkuvaan vuonna 2003.

Määrätietoinen panostaminen perinteisen kylpytynnyrin muotoilun, toiminnan ja tekniikan kehittämiseksi alkoi. Tämän hetkiset mallit ovat edistyksellisiä mutta koostuvat yksinkertaisista ja käytännöllisistä rakenneratkaisuista parhaan mahdollisen toiminaalisuuden takaamiseksi. Jokaisen kehitysaskeleen taustalla on ajatus. Tuotteet valmistamme Korsnäsissä omissa tiloissa omalla konekannalla, suuri osa tuotannosta hoidetaan CNC-koneilla.

SpaDealers on ylpeä voidessaan tarjota markkinoiden suurimman kylpymallivalikoiman aidosta kotimaisesta lämpöpuusta. Iskulauseemme "Where Quality and Service meet" kertoo meidän korkealle asetetusta kunnianhimosta joka on täysin luonnollinen seuraus halustamme olla alamme johtava yritys.