Spadealers Kylmävesitynnyri Ø100X150 cm

Lämpökäsitellystä männystä valmistettu kylpytynnyri erityisesti ’talvikylpijöille’ , jotka haluavat kastautua kylmään veteen saunomisen päätteeksi. Kylpytynnyrin halkaisija on 1 m ja korkeus 1,5 m. Vedenpoisto pohjassa. Lisävarusteena porrasset sekä sisä- että ulkopuolelle. Vesimäärä n. 1000 litraa.

Veden jäätymispistettä voidaan vahvistaa suolaa lisäämällä. Ylläpitolämmittimen lisäksi voidaan asentaa myös sähkölämmitin, joka pitää veden lämpötilan jäätymispisteen yläpuolella.

998.00 €

SpaDealers

http://www.spadealers.fi

SpaDealers Korsnäsissä on perheyritys, joka on harjoittanut tukku- ja myyntitoimintaa jo vuodesta 1981. Liikeidea kylpytuotteista (ulkoporealtaat, porealtaat, kylpytynnyrit ja saunat) tuli mukaan toimenkuvaan vuonna 2003.

Määrätietoinen panostaminen perinteisen kylpytynnyrin muotoilun, toiminnan ja tekniikan kehittämiseksi alkoi. Tämän hetkiset mallit ovat edistyksellisiä mutta koostuvat yksinkertaisista ja käytännöllisistä rakenneratkaisuista parhaan mahdollisen toiminaalisuuden takaamiseksi. Jokaisen kehitysaskeleen taustalla on ajatus. Tuotteet valmistamme Korsnäsissä omissa tiloissa omalla konekannalla, suuri osa tuotannosta hoidetaan CNC-koneilla.

SpaDealers on ylpeä voidessaan tarjota markkinoiden suurimman kylpymallivalikoiman aidosta kotimaisesta lämpöpuusta. Iskulauseemme "Where Quality and Service meet" kertoo meidän korkealle asetetusta kunnianhimosta joka on täysin luonnollinen seuraus halustamme olla alamme johtava yritys.