Sunsystems Ikkunamarkiisi IM500

IM500 on tukevarakenteinen ikkunamarkiisi, jonka avulla ikkunasta tuleva auringon valo ja lämpö saadaan helposti hallittua. IM500-ikkunamarkiisi on hyvä aurinkosuoja yksittäisissä kotitalouksissa sekä suurempina kokonaisuuksina kouluissa, konttoreissa, ravintoloissa, sairaaloissa sekä muissa julkisissa rakennuksissa.

Ikkunamarkiisi IM500 voidaan asentaa niin kattoon kuin seinään ja haluttaessa varustaa kangasta suojaavalla katosprofiililla. Tämän markiisin sivuvarsien jousivoimaa voidaan säätää riippuen siitä minkä kokoinen ikkunamarkiisi on.

Ikkunamarkiisi voidaan avata ja sulkea joko veivillä tai moottorilla. Moottori voidaan lisäksi yhdistää automaattiseen ohjaukseen, jonka avulla ikkunamarkiisi avautuu ja sulkeutuu auringon ja tuuliolosuhteiden mukaan. Lue lisää markiisin moottoreista ja ohjausvaihtoehdoista täältä.

Sunsystems-markiiseissa käytetään 100% akryylikangasta. Kaikki kankaat ovat valmistettu jo kuituvaiheessa värjätystä langasta. Kuituvärjäyksen ansiosta kankaan värit säilyttävät raikkaat sävynsä pitkään. Laadukas pintakäsittely tekee kankaasta itsepuhdistuvan ja takaa kankaalle likaa ja hometta hylkivän teflon-pinnan. Laajasta valikoimasta löytyy yli 100 eri kangasvaihtoehtoa.

0.00 €

Sunsystems

http://www.sunsystems.fi

Sunsystems on sisäpuolisten ja ulkopuolisten aurinkosuojien toimittaja. Tarjoamme korkeaa laatua ja toimivia ratkaisuja. Toimimme sekä valmiiden ratkaisujen toimittajana että myös aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppana. Sunsystems on erikoistunut energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin. Laaja tuotevalikoimamme tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Aurinkosuojauksella saadaan aikaan selvää säästöä jäähdytyksessä. Lisäksi oikein suunnitellulla auringonvalon hallinnalla saadaan tilaan paljon toimivuutta ja viihtyvyyttä sekä luodaan tunnelmaa. Markiisit antavat rakennuksellesi tai terassillesi tyylikkyyttä ja aivan uuden käyttöarvon. Energiaa säästävät aurinkosuojat ja sisustukseen sopivat kaihtimet säätelevät tilan lämpöä ja valoisuutta.