Sunsystems Muraltex-puukudelmat

Sisusta kotisi luonnonmateriaaleilla. Aidoista puusäleistä kudotut Muraltex-puukudelmat säätelevät kauniisti auringon valoa. Sisustuksellinen puukudelma siivilöi luonnonvaloa ja antaa tilalle valoisuutta ja rauhallisuutta. Puukudelma soveltuu myös erinomaisesti moniin muihin kodin sisustusmateriaaleihin.

Aidoista luonnonpuusäleistä valmistetut puukudelmaverhot tuovat tilaan lämpöä ja rauhallisuutta. Monikäyttöisistä puukudelmista löytyy useampia eri sävyvaihtoehtoja jokaiseen kodin sisustukseen. Jokainen Muraltex- puukudelmasta tehty verho viimeistellään kauniilla kanttinauhalla.

Muraltex-puukudelmaverhomallit (lisäkuvat)

  • Roll Up-verho
  • Laskosverho
  • Paneeliverho
  • Pystylamellikaihdin
  • Rullaverho

0.00 €

Sunsystems

http://www.sunsystems.fi

Sunsystems on sisäpuolisten ja ulkopuolisten aurinkosuojien toimittaja. Tarjoamme korkeaa laatua ja toimivia ratkaisuja. Toimimme sekä valmiiden ratkaisujen toimittajana että myös aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppana. Sunsystems on erikoistunut energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin. Laaja tuotevalikoimamme tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Aurinkosuojauksella saadaan aikaan selvää säästöä jäähdytyksessä. Lisäksi oikein suunnitellulla auringonvalon hallinnalla saadaan tilaan paljon toimivuutta ja viihtyvyyttä sekä luodaan tunnelmaa. Markiisit antavat rakennuksellesi tai terassillesi tyylikkyyttä ja aivan uuden käyttöarvon. Energiaa säästävät aurinkosuojat ja sisustukseen sopivat kaihtimet säätelevät tilan lämpöä ja valoisuutta.