Sunsystems Parvekekaihtimet

Sunsystems-parvekekaihtimet poistavat tehokkaasti auringonpaisteesta aiheutuvan kuumuuden.
Parvekekaihtimet valmistetaan aurinkosuojaksi suunnitellusta erikoiskankaasta, joka suodattaa auringonvaloa. Kangas päästää valoa lävitseen, eikä estä näkymää, mutta poistaa kuitenkin kuumuuden erittäin tehokkaasti.

Sunsystems valmistaa parvekekaihtimet aina mittojen mukaan. Parvekekaihtimet voidaan valmistaa sivuttain liikkuvina paneeleina tai ylös rullautuvina kaihtimina. Parvekepaneelit ja -rullaverhot voidaan asentaa paneelikiskoon, jossa niitä voidaan liikuttaa vapaasti sivuttaissuunnassa aina tarpeen mukaan. Kaikki osat on suunniteltu kestämään Suomen olosuhteissa suomalaisilla parvekkeilla.

Rullautuvissa parvekekaihtimissa käytetään ainoastaan laadukkaita ja parvekekäytössä kestäviä Rollease®-ketjumekanismeja. Kaihtimet rullautuvat helposti ylös ja alas tarpeen mukaan. Rullautuvat parvekekaihtimet on myös mahdollista asentaa Slimline-paneelikiskoon. Näin kaihtimia voidaan liikuttaa sivusuunnassa tarpeen mukaan ja parvekelasin aukipitolaitteenkin kohdalle saadaan suojaa.

0.00 €

Sunsystems

http://www.sunsystems.fi

Sunsystems on sisäpuolisten ja ulkopuolisten aurinkosuojien toimittaja. Tarjoamme korkeaa laatua ja toimivia ratkaisuja. Toimimme sekä valmiiden ratkaisujen toimittajana että myös aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppana. Sunsystems on erikoistunut energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin. Laaja tuotevalikoimamme tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Aurinkosuojauksella saadaan aikaan selvää säästöä jäähdytyksessä. Lisäksi oikein suunnitellulla auringonvalon hallinnalla saadaan tilaan paljon toimivuutta ja viihtyvyyttä sekä luodaan tunnelmaa. Markiisit antavat rakennuksellesi tai terassillesi tyylikkyyttä ja aivan uuden käyttöarvon. Energiaa säästävät aurinkosuojat ja sisustukseen sopivat kaihtimet säätelevät tilan lämpöä ja valoisuutta.