Sunsystems Pliseekaihtimet

Pliseekaihtimilla on helppo säädellä kauniisti luonnonvaloa. Erilaiset pliseekankaat läpäisevät auringonvalon hillitysti ja tyylikkäästi. Pliseekaihdin voidaan valmistaa ylhäältä alas, alhaalta ylös tai molempiin suuntiin laskostuvaksi. Erinomaisen avaus- ja sulkumekanismin ansiosta pliseekaihtimet sopivat kohteisiin, joissa halutaan samanaikaisesti nauttia luonnonvalosta ja pitää myös osittaista näkösuojaa.  Plisee-kangasvekkikaihtimet valmistetaan aina mittojen mukaan.

  • laaja kangasvalikoima (paljon värejä, puolipimentävät ja täysin pimentävät vaihtoehdot)
  • myös palosuojatut kankaat
  • helppo asentaa
  • vesipestävä
  • helppohoitoinen

Useimmat Plisee-vekkikaihtimet voidaan myös valmistaa sähkökäyttöisiksi. Sähkökäyttöiset kaihtimet voidaan ohjata joko kaukosäätimellä tai kytkimellä.

0.00 €

Sunsystems

http://www.sunsystems.fi

Sunsystems on sisäpuolisten ja ulkopuolisten aurinkosuojien toimittaja. Tarjoamme korkeaa laatua ja toimivia ratkaisuja. Toimimme sekä valmiiden ratkaisujen toimittajana että myös aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppana. Sunsystems on erikoistunut energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin. Laaja tuotevalikoimamme tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Aurinkosuojauksella saadaan aikaan selvää säästöä jäähdytyksessä. Lisäksi oikein suunnitellulla auringonvalon hallinnalla saadaan tilaan paljon toimivuutta ja viihtyvyyttä sekä luodaan tunnelmaa. Markiisit antavat rakennuksellesi tai terassillesi tyylikkyyttä ja aivan uuden käyttöarvon. Energiaa säästävät aurinkosuojat ja sisustukseen sopivat kaihtimet säätelevät tilan lämpöä ja valoisuutta.