Sunsystems Puusälekaihtimet

Puusälekaihdin on paljon muutakin kuin auringonsuoja. Se on parhaimmillaan kuin arvohuonekalu, joka on tyylikkyydessään ajaton.

Puusälekaihtimissa käytettävän puumateriaalin ja eri sävytysvaihtoehdoissa löytyy vaativallekin sisustajalle mieleinen lopputulos. Puukaihtimet sopivat käytettäväksi ikkunoissa, ovissa ja ovat tilanjakajina tyylikkäitä. Puumateriaalista valmistettuna ne ovat luonnollinen osa kalustusta. Sävytettyjen puulajien lisäksi valikoimasta löytyy myös aidoista jalopuista tehdyt kaihtimet. Laajat materiaalivaihtoehdot pyökistä tammeen antavat mahdollisuuden valita puusälekaihtimet esimerkiksi lattian tai keittiötasojen mukaan. Myös sävytykset ja petsaukset onnistuvat.

Puusälekaihtimet valmistetaan aina mittatilaustyönä jokaiselle asiakkaalle. Puusälekaihdin käy läpi tarkan 15-vaiheisen laadunvalvonnan, joka takaa pitkän käyttöiän, kauttaaltaan erinomaisen laadun ja viimeistellyn lopputuloksen.

Puusälekaihtimet on myös saatavana sähkökäyttöisinä. Sähkökäyttöiset kaihtimet voidaan ohjata kaukosäätimellä tai kytkimellä.

Säleleveydet ovat 25, 35, 50 sekä uutuutena 65 mm.

0.00 €

Sunsystems

http://www.sunsystems.fi

Sunsystems on sisäpuolisten ja ulkopuolisten aurinkosuojien toimittaja. Tarjoamme korkeaa laatua ja toimivia ratkaisuja. Toimimme sekä valmiiden ratkaisujen toimittajana että myös aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppana. Sunsystems on erikoistunut energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin. Laaja tuotevalikoimamme tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Aurinkosuojauksella saadaan aikaan selvää säästöä jäähdytyksessä. Lisäksi oikein suunnitellulla auringonvalon hallinnalla saadaan tilaan paljon toimivuutta ja viihtyvyyttä sekä luodaan tunnelmaa. Markiisit antavat rakennuksellesi tai terassillesi tyylikkyyttä ja aivan uuden käyttöarvon. Energiaa säästävät aurinkosuojat ja sisustukseen sopivat kaihtimet säätelevät tilan lämpöä ja valoisuutta.