Sunsystems Sälekaihtimet 50mm

50mm sälekaihdin on suurten ikkunoiden kaihdin. Suurempi säleleveys antaa enemmän valoa, sillä säleiden väli on normaalia suurempi. 50mm sälekaihdin on toimiva ja tyylikäs sisustustuote niin kotiin kuin liiketiloihin ja julkisiin rakennuksiin. Monipuolisuutensa ansiosta sälekaihtimet antavat kauniisti valoa ja avaruutta eri vuodenaikoina. Tarvittaessa sälekaihdin suojaa tehokkaasti auringonvalon aiheuttamilta haitoilta ja vastaavasti lämpöenergiaa säästäen.

50mm sälekaihtimet voidaan valmistaa narukäyttöisenä, veivikäyttöisenä sekä myös sähkökäyttöisenä. Moottoroitu 50mm sälekaihdin voidaan säätää joko kaukosäätimellä tai kytkimellä. Näin esimerkiksi suuret julkisen tilan ikkunat on helppo säätää kerralla. Sähkökäyttöiset sälekaihtimet voidaan myös ohjelmoida liikkumaan ajastuksella tai auringonvalon mukaan.

Kaikki 50mm sälekaihtimet asennetaan aina pinta-asennuksena. Sälevärejä löytyy useampia ja mallistostamme löytyy myös puukuvioidut ja reikäsäleet.

0.00 €

Sunsystems

http://www.sunsystems.fi

Sunsystems on sisäpuolisten ja ulkopuolisten aurinkosuojien toimittaja. Tarjoamme korkeaa laatua ja toimivia ratkaisuja. Toimimme sekä valmiiden ratkaisujen toimittajana että myös aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppana. Sunsystems on erikoistunut energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin. Laaja tuotevalikoimamme tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Aurinkosuojauksella saadaan aikaan selvää säästöä jäähdytyksessä. Lisäksi oikein suunnitellulla auringonvalon hallinnalla saadaan tilaan paljon toimivuutta ja viihtyvyyttä sekä luodaan tunnelmaa. Markiisit antavat rakennuksellesi tai terassillesi tyylikkyyttä ja aivan uuden käyttöarvon. Energiaa säästävät aurinkosuojat ja sisustukseen sopivat kaihtimet säätelevät tilan lämpöä ja valoisuutta.