Sunsystems Sisäpuoliset screenkaihtimet

Screenkaihdin sopii nykyaikaiseen sisustukseen ja arkkitehtuuriin. Hillitty ja selkeälinjainen kaihdin on tyylikäs ja tehokas. Sisäpuolelle asennettu screenkaihdin on parhaimmillaan, kun halutaan vaikuttaa sisävalaistuksen laatuun ja häikäisyn estoon kaikissa sääolosuhteissa. Oikein valituilla kangasmateriaaleilla saavutetaan myös erinomaisia lämpöteknisiä etuja. Sisäpuoliset screenkaihtimet suodattavat ja säätelevät auringonvaloa, mutta säilyttävät silti näkymän sisältä ulos.

Sisäpuoliset screenkaihtimet voidaan valmistaa useilla eri tavoilla. Mitä suurempi screenkaihdin on, sitä suurempi on myös kangasputken vahvuus. Suurimmat ja korkeimmat kaihtimet on kuitenkin syytä tehdä käyttöähelpottavilla moottoreilla. Perinteiset käsikäyttöiset screenkaihtimet Sunsystems valmistaa vahvoilla Rollease-ketjumekanismeilla, joita käytetään myös laadukkaissa pimennysverhoissa. Screenkaihtimet voidaan myös koteloida, jolloin mekanismi kankaideen saadaan yläasennossa kokonaan piiloon.

Moottoroidut screenverhot voidaan tavallisesti ohjata kaukosäätimellä tai kytkimellä, mutta moottoreihin voidaan myös yhdistää esimerkiksi aurinkoautomatiikka tai kodin talonohjausjärjestelmiin.

0.00 €

Sunsystems

http://www.sunsystems.fi

Sunsystems on sisäpuolisten ja ulkopuolisten aurinkosuojien toimittaja. Tarjoamme korkeaa laatua ja toimivia ratkaisuja. Toimimme sekä valmiiden ratkaisujen toimittajana että myös aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppana. Sunsystems on erikoistunut energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin. Laaja tuotevalikoimamme tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Aurinkosuojauksella saadaan aikaan selvää säästöä jäähdytyksessä. Lisäksi oikein suunnitellulla auringonvalon hallinnalla saadaan tilaan paljon toimivuutta ja viihtyvyyttä sekä luodaan tunnelmaa. Markiisit antavat rakennuksellesi tai terassillesi tyylikkyyttä ja aivan uuden käyttöarvon. Energiaa säästävät aurinkosuojat ja sisustukseen sopivat kaihtimet säätelevät tilan lämpöä ja valoisuutta.