Sunsystems SK500 Screenkaihdin

Screenkaihdin on erittäin tehokas suoja auringon tuomaa lämpöä vastaan. Ulkopuolelle asennetuilla screenkaihtimilla voidaan estää sisälle suuntautuvasta auringon säteilystä peräti 95%. Tämä on merkittävä etu niin asumismukavuudelle kuin energiataloudellekin. Ulkopuolisen screenkaihtimen avulla sisälämpötila pysyy miellyttävän viileänä, vältyt turhalta jäähdytyslaitteiden käytöltä ja säästät energiaa. Screenkaihtimet vähentävät oikeanlaisella käyttöllä koneellisen ilmastoinnin ja jäähdyttämisen tarvetta jopa yli 80%.

Tehokas ja monipuolinen SK500-screenkaihdin sopii kotiin, konttoriin ja julkisiin rakennuksiin. SK500 screenkaihtimen muotoiltu alumiinikasetti suojaa kangasta ja antaa kaihtimelle viimeistellyn ulkomuodon. Jäykät ja tyylikkäät sivuohjausprofiilit pitävät kankaan paikoillaan kovallakin tuulella. SK500 screenkaihdin on erinomainen ulkopuolinen aurinkosuoja.

SK500 screenkaihtimen maksimileveys on 3,0 metriä ja maksimikorkeus 3,0 metriä. Yhdelle moottorille voidaan kytkeä sarjaan enintään 3 kaihdinta (maksimileveys 9,0 metriä). Moottoroituja screenkaihtimia voidaan ohjata ryhmissä tai erikseen esimerkiksi kaukosäätimellä. Screenkaihtimet saadaan myös automatisoitua niin että kaihtimet säätyvät auringon mukaan.

0.00 €

Sunsystems

http://www.sunsystems.fi

Sunsystems on sisäpuolisten ja ulkopuolisten aurinkosuojien toimittaja. Tarjoamme korkeaa laatua ja toimivia ratkaisuja. Toimimme sekä valmiiden ratkaisujen toimittajana että myös aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppana. Sunsystems on erikoistunut energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin. Laaja tuotevalikoimamme tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Aurinkosuojauksella saadaan aikaan selvää säästöä jäähdytyksessä. Lisäksi oikein suunnitellulla auringonvalon hallinnalla saadaan tilaan paljon toimivuutta ja viihtyvyyttä sekä luodaan tunnelmaa. Markiisit antavat rakennuksellesi tai terassillesi tyylikkyyttä ja aivan uuden käyttöarvon. Energiaa säästävät aurinkosuojat ja sisustukseen sopivat kaihtimet säätelevät tilan lämpöä ja valoisuutta.