Sunsystems Skyline -katosmarkiisi

Katosmarkiisi eli pergolamarkiisi soveltuu erinomaisesti lasitettujen katoksien sekä muiden isoa ulottumaa vaativien pintojen kattamiseen. Markiisin lujatekoinen runko on valkoiseksi polttomaalattua alumiinia ja tukirakenteisiin kiinnittyvät sivuohjaimet suojaavat kiristysvaijereita. Markiisi asennetaan lasikatoksen päälle, joten se jättää tehokkaasti auringon lämpöenergian terassin ulkopuolelle.

Skyline -katosmarkiisi varustetaan aina moottorilla, joka yhdessä vaijerien avulla saa kankaan kireälle. Moottori tekee markisista myös erittäin helppokäyttöisen.Moottori voidaan lisäksi yhdistää automaattiseen ohjaukseen tai aurinkosensoriin, joka säätelee markiisia valaistuksen mukaan. Lue lisää markiisin moottoreista ja ohjausvaihtoehdoista täältä.

Kangas on Skyline-katosmarkiisissa aina suojattu kotelolla, joka asennetaan ainoastaan sivuohjaimiin. Katosmarkiisissa voidaan käyttää joko screen-kangasta tai 100 % akryylikangasta, joka kuituvärjäyksen ansiosta ei haalistu. Screenkangas poistaa tehokkaasti kuumuuden, mutta säilyttää läpinäkyvyyden. Akryylikangasmallisto kattaa niin yksiväriset, tasaraitaiset kuin moniraitaiset kankaat. Nanoteknologialla tehty pintakäsittely antaa kankaalle likaa ja hometta hylkivän pinnan.

0.00 €

Sunsystems

http://www.sunsystems.fi

Sunsystems on sisäpuolisten ja ulkopuolisten aurinkosuojien toimittaja. Tarjoamme korkeaa laatua ja toimivia ratkaisuja. Toimimme sekä valmiiden ratkaisujen toimittajana että myös aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppana. Sunsystems on erikoistunut energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin. Laaja tuotevalikoimamme tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Aurinkosuojauksella saadaan aikaan selvää säästöä jäähdytyksessä. Lisäksi oikein suunnitellulla auringonvalon hallinnalla saadaan tilaan paljon toimivuutta ja viihtyvyyttä sekä luodaan tunnelmaa. Markiisit antavat rakennuksellesi tai terassillesi tyylikkyyttä ja aivan uuden käyttöarvon. Energiaa säästävät aurinkosuojat ja sisustukseen sopivat kaihtimet säätelevät tilan lämpöä ja valoisuutta.